MENÜ

Engin Korukır: 3 puan ilaç gibi geldi

Bucaspor'u 2-1 yenen Antalyaspor'un hocası Engin Korukır, maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Engin Korukır: 3 puan ilaç gibi geldi

PTT 1. Lig’de Bucaspor’u 2-1 yenen Antalyaspor’da teknik direktör Engin Korukır, "Üç puan bize ilaç gibi geldi" dedi.

Korukır, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, her hafta önemli maçlar oynadıklarını belirterek, ligin sonunda ve başındaki takımların birbirinden farkının olmadığını söyledi. Her takımın her takımı yenebileceğini ifade eden Korukır, "İkinci yarının ilk 10-15 dakikası oyundan koptuk. Sonra toparladık. Futbolun içerisinde bunlar olabilir ama bugün gayret ve iyi niyetlerinden dolayı oyuncularıma teşekkür ediyorum. Önemli bir galibiyet aldık. Sekiz maçtan 5 galibiyet, 3 beraberlikle ayrıldık. Kendi sahamızda şu ana kadar maç kaybetmedik. Bunun üstüne koyarak devam etmek istiyoruz. Üç puan bize ilaç gibi geldi" diye konuştu.

Korukır, iki önemli oyuncuları Petr Janda ve Lokman Gör’ün, aldıkları sarı kartlar nedeniyle cezalı duruma düştüklerini kaydetti.

Bucaspor cephesi

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise ligin etkili takımlarından biriyle oynadıklarını vurgulayarak, bütün hafta çalışmaları bunun üzerine yaptıklarını söyledi. İlk yarıyı gol yemeden bitirip, ikinci yarı maçı değiştirmeyi düşündüklerinin altını çizen Karafırtınalar, şöyle devam etti:

"Maalesef 17. dakikadan sonra yediğimiz bir gol var. 72. dakikaya kadar bekledik. Sabırlı davrandık. Erkan Taşkıran atılmasaydı en kötü beraberlikle ayrılabilirdik. İkinci yarı inanılmaz bir Bucaspor seyrettik. İkinci yarının ilk 10 dakikasında 5 tane pozisyonumuz var. Bunlardan bir tanesini gole çevirmen lazım. Deplasmanda bu kadar kolay pozisyona girebilen ama bu kadar gol kaçıran bir takım olursan, neticede Antalyaspor ile oynuyorsun, kaybedersin."

Karafırtınalar, rakiplerini tebrik ederek, oyuncularına da ikinci yarı oynadıkları futbol ve gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etti.

Haberin Devamı

İlişkili Haber

Antalyaspor 2-1 Bucaspor

YORUM YAZ