MENÜ

Akigolar'ın korkusu yok

Kupada gruplara kalan Akhisar Belediyespor, lige döndü. Trabzonspor'u ağırlayacak olan Yeşil-Siyahlılar'da hedef 3 puan. Güçlü rakiplerinden çekinmediklerini belirten teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, galibiyet için oynayacaklarını söyledi.

Akigolar'ın korkusu yok

Ziraat Türkiye Kupası’nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u normal süresi 1-1 biten maçta 2-1’le uzatmalarda geçen Akhisar Belediyespor’da yeni hedef Trabzonspor. Bordo-Mavililer’i ağırlayacak olan Akigolar, galibiyete odaklandı. Ligde Kasımpaşa ve Karabükspor’u devirip 2’de 2 yapan Yeşil-Siyahlılar, Karadeniz temsilcisini de evine puansız göndermeyi planlıyor. Güçlü bir rakibe karşı zor bir sınav vereceklerini belirten deneyimli çalıştırıcı, ev sahibi olma avantajını sonuna kadar kullanacaklarını söyledi. İyi bir hava yakaladıklarını ve seriye devam etmek istediklerini kaydeden Akçay, “Güçlü bir rakibe karşı oynayacağız ama korkumuz yok. Güzel futbol ve 3 puan için oynayacağız” dedi.

Zokora ilk kez

Trabzonspor’da 3 sene oynadıktan sonra bu sezon başında Akhisar Belediyespor’a transfer olan Didier Zokora ise eski takımına karşı ilk kez forma giyecek. Karadeniz temsilcisinde çok güzel günler geçirdiğini dile getiren tecrübeli oyuncu, “Trabzon taraftarını çok seviyorum. Onlar daima kalbimde yer alacak” diye konuştu. Güzel bir maç olacağını ifade eden Fildişi Sahilli yıldız şunları söyledi: “Son haftalarda çok tempolu bir döneme girdik. Biz, iyi bir takımız ve bu tempoya alışacağımıza inanıyorum. Trabzonspor da önemli ve kaliteli oyunculara sahip güçlü bir ekip. Ancak bu maçta sahada elimden gelen her şeyin en iyisini vermeye çalışacağım.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ