MENÜ

Wesley Sneijder neden kesik yedi?

Galatasaray'ın teknik direktörü Cesare Prandelli, Sneijder'i neden ilk 11'e almadığını açıkladı.

Wesley Sneijder neden kesik yedi?

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Galatasaray'da Sneijder şoku yaşanıyor. Son haftaların formda ismi Wesley Sneijder, Kasımpaşa karşısında ilk 11'e alınmadı. İlginç bir durum da sezon başında kadro dışı bırakılan ve yeni affedilerek takıma geri dönen Sabri Sarıoğlu'nun 11'de maça başlaması... İtalyan teknik adam Hollandalı yıldızın neden 11'de başlamadığı ile ilgili yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada "Çok önemli günler geçirdik. Zihinsel olarak hazırlanmak için de önemli günlerdi. Bugün tek bir şey yapmamız gerekiyor, kazanmak. Sneijder'in oynamaması teknik bir seçim. Ben böyle seçtim. Bu akşam bütün oyuncularımdan sert bir cevap bekliyorum. Kendimizi sahada göstermemiz gerekiyor. Sneijder'le ilgili hiçbir sorun yok, ben teknik bir seçim yaptım." dedi.

"Sneijder oynamak istedi ama..."

Galatasasraylı futbolcu Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, Hollandalı futbolcunun 3 günlük kampla alakalı bir rahatsızlığı olmadığını söyledi. Albers, Sneijder'in 3 günlük kampın bildiri şeklinden rahatsız olduğunu, telefona gelen bir mesajla kampın olduğunu ve bu durumun tüm yabancı futbolcuları rahatsız ettiği gibi Wesley'i de rahatsız ettiğini söyledi. Hollandalı futbolcunun formda olduğunu, kendisinin Kasımpaşa karşısında oynamak istediğini ancak neden yedek kaldığı hakkında bir bilgisi olmadığını ifade etti. Ayrıca Florya'da verilen yemekte diğer futbolcuların eşlerinin çağrıldığı ancak Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'nun davet edilmediği öğrenildi. Hollandalı futbolunun herhangi bir sakatlığı da bulunmuyor.

Wesley Sneijder oyunda

Maçın ilk 11 kişilik kadrosuna alınmayan ve devre arasında çimlere çıkıp ısınan Wesley Sneijder, teknij direktör Cesare Prandelli tarafından 54. dakikada Emre Çolak'ın yerine oyuna alındı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ