MENÜ

Ünal Aysal'la Lutfi Arıboğan'ın arasını 'kek kalıbı' açmış!

Sezon başında tüm Galatasaraylı futbolcuların, teknik heyetin ve başkan Ünal Aysal'ın 'motivasyon' amacıyla içine girerek basına poz verdiği 4. yıldız kalıbı yüzünden Aysal'la CEO Lutfi Arıboğan'ın arası açılmış.

Ünal Aysal'la Lutfi Arıboğan'ın arasını 'kek kalıbı' açmış!

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın son olarak ortaya koyduğu ve gündeme bomba gibi düşen 4. yıldız kalıbıyla yüzünden Başkan Ünal Aysal, kulübün CEO'su Lutfi Arıboğan'a küsmüş! Millet gazetesinde yer alan habere göre, Galatasaray'da Pazarlama AŞ'nin başında bulunan Kerem Ertan, sezon başında TT Arena'da yapılan ve camiayı motive edeceği düşünülen 4. yıldız törenini planladı. O günlerde Galatasaray sponsor bulamıyor, ekonomik olarak bunun eksikliğini çok çekiyordu. Ertan büyük bir aile fotoğrafı ve 4. yıldız motivasyonuyla sponsor adaylarına mesaj vermek istiyordu.

Haberin Devamı

Sonra projeye dönemin iletişim sorumlusu Ali Kırca girdi. Proje tarz değiştirdi. Futbolcular ve başkan, büyük bir yıldız maketi içerisinde poz vereceklerdi. Aysal durumdan memnundu ama tek kalmak istemiyordu. CEO Lutfi Arıboğan’a “Bereber gidelim bu organizasyona. Sen de benimle birlikte fotoğrafta yerini al” teklifini yaptı. Arıboğan’ın cevabı netti: “Bu organizasyon bizi komik duruma düşürebilir. Faydası olacağını düşünmüyorum. Ben girmeyeceğim. Bence siz de girmeyin.” Aysal, Arıboğan’ı dinlemedi. Hatta bu fotoğrafta yer almadığı için küstü. Gelen tepkiler büyüktü. Camia organizasyondan rahatsız olmuştu. Ali Kırca’nın görevine son verildi ama Kırca’nın ricasıyla bu durum “istifa” gibi duyuruldu.

Haberin Devamı

Törenden fotoğrafların basında yer almasıyla beraber özellikle sosyal medyada bir anda gündem değişmiş, Galatasaray takımının içinde yer aldığı yıldız maketi kek kalıbına benzetilerek espriler yapılmıştı.

YORUM YAZ