MENÜ

Steven Gerrard'dan ayrılık sinyali

Liverpool takımının efsane isimlerinden Steven Gerrard, sözleşme yenileme teklifi gelmemesi halinde, sezon sonu takımdan ayrılabileceğini söyledi.

Steven Gerrard'dan ayrılık sinyali

İngiliz futbolunun yaşayan efsanelerinden biri olan Steven Gerrard, 9 yaşından beri giydiği Liverpool formasını sezon sonu çıkartabilir. Liverpool ile olan sözleşmesinin Mayıs ayı sonu bitecek olan yıldız oyuncu takımından sözleşme uzatma teklifi gelmezse ayrılabileceğini açıkladı.

İngiliz basınına açıklamalarda bulunan Liverpool kaptanı "Sezon sonu kontratım bitiyor ve şu ana kadar Liverpool’dan sözleşmemi uzatmak için her hangi bir teklif gelmedi. Ben futbolu daha bırakmayı düşünmüyorum, sezon sonuna kadar buradayım ve takımın başarısı için mücadeleye devam edeceğim ama sözleşme yenileme teklifi gelmezse Liverpool’dan ayrılıp önüme bakacağım" şeklinde konuştu.

Steven Gerrard takım arkadaşı Mario Balotelli hakkında da açıklamalarda bulundu ve İtalyan oyuncuyu savundu. Luiz Suarez’in Barcelona’ya transferi sonrası Liverpool’a gelen Balotelli beklentileri karşılamamış ve 12 maçta sadece 2 kez ağları havalandırmıştı. Bu durumdan dolayı İngiliz basınından sürekli eleştirilen İtalyan golcü için Gerrard "Mario’nun zamana ihtiyaçı var.Şu an istenilen performansı göstermemiş olabilir ama ben onu 10 maçlık performansı sebebi ile yargılayamam. Suarez’den sonra kim gelse zorlanacaktı. Mario çok çalışıyor ve çok istekli ve arzulu gol atmak için. İnsanlar Mario’yu tanımadan yorumlar yapıyorlar ama O şu an takımda en çok çalışan isim. Ben kendisini çok seviyorum" ifadelerini kullanarak takım arkadaşı Mario Balotelli’yi savundu.

DHA

Haberin Devamı

STEVEN GERRARD'IN İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ