MENÜ

Kardemir Karabükspor Kulübü Asbaşkanı Murat Yolbulan: Hedefimiz 3 puan

Kardemir Karabükspor Kulübü Asbaşkanı Murat Yolbulan, pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Torku Konyaspor maçında hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.

Kardemir Karabükspor Kulübü Asbaşkanı Murat Yolbulan: Hedefimiz 3 puan

Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda İnegölspor'u penaltılar sonunda eleyerek gruplara kalan Kardemir Karabükspor, ligin 8'inci haftasında deplasmanda karşılaşacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına Ankara'da başladı.

Murat Yolbulan, çok fazla sakat oyuncularının olduğunu, ligi düşündükleri için de kupa maçına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktıklarını söyledi. Torku Konyaspor hazırlıklarını Ankara'da sürdürüp Konya'ya geçeceklerini belirten Yolbulan, "Sakatlıklardan çok muzdarip olduğumuz için çok dikkatli olacağız. Ligin devre arasına kadar alabileceğimiz kadar puan almaya çalışacağız. Konya maçında hedefimiz 3 puan. Ama 1 puan da bizim için çok iyi" dedi.

KOMBİNE FİYATLARINDA YÜZDE 25 İNDİRİM

Asbaşkan Yolbulan, geçen sezon kombine satışlarının iyi olduğunu, ancak bu sezon bekledikleri seviyede satış gerçekleşmediğini söyledi. Bu yüzden kombine bilet fiyatlarında yüzde 25 indirime gittiklerini belirten Murat Yolbulan, "Maalesef Passolig bizi sekteye uğrattı. (Dolu tribünlere oynayalım, biraz daha seyirci desteğini alalım) diye indirime gittik. İnşallah düşündüğümüz gerçekleşir, gerçekleşmese de yapacak bir şeyimiz yok" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ