MENÜ

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu geri döndü

Sabri, Prandelli tarafından 11'de görevlendirildi ve 167 gün sonra formasına kavuştu. Tecrübeli oyuncu sergilediği performansla göz doldurmayı başardı.

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu geri döndü

Tecrübeli oyuncu, Galatasaray'da sezon başı planlamasında kadroda düşünülmediği belirtilerek 21 Yaş Altı Takımı’na gönderilmişti. Sabri Sarıoğlu, pazartesi günü A Takım'a döndü, dünkü maça ilk 11’de başladı. Göreve gelen başkan Duygun Yarsuvat yönetiminin kararıyla tekrar A Takım'a alınan tecrübeli oyuncu, bu sezonki ilk resmi karşılaşmasında iyi bir performans sergiledi. Sağ kanattan yaptığı bindirmelerle Kasımpaşa savunmasına zor anlar yaşattı. Ayrıca savunmada da başarılı bir grafik çizdi, rakiplerine geçit vermedi. Bu sezon sağ bekteki formuyla taraftarın tepkisini çeken Veysel'in ardından, başarılı futboluyla göz doldurdu. Sabri, Türk Telekom Arena’da taraftarların tezahüratlarıyla karşılandı.

‘Kararın nedenini biliyorum’

Sabri maçtan sonra şunları söyledi: Çok üzücü şeyler yaşadım ama Galatasaray sevdam nedeniyle konuşmadım. Kadro dışı kararının neden alındığını biliyorum. Ben sadece çalıştım. Allah beni sabır sınavına soktu ve ben de bunu kazandım.

Haberin Devamı
YORUM YAZ