MENÜ

Bilic'ten İsmail Kartal'a: Fenerbahçe'yi yeneriz

Fenerbahçe hocası, “Hâlâ en iyisi biziz” dedi, Beşiktaş'ın patronu hemen yanıt verdi: Bu sözlere saygı duyarım ama Fenerbahçe'yi yeneriz, zirvede kalırız.

Bilic'ten İsmail Kartal'a: Fenerbahçe'yi yeneriz

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi için geri sayım sürerken, tansiyon da giderek yükseliyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın önceki gün yaptığı, “Bazıları Beşiktaş’ı ligin en iyi futbol oynayan takımı olarak görebilir. Bu kişiye göre değişir. Ancak bu ligin en iyisi hâlâ biziz” açıklamasına, Beşiktaş’tan jet bir yanıt geldi. Siyah-Beyazlı ekibin hocası Bilic, meslektaşının değerlendirmesi için, “Saygı duyarım” dedi ve ekledi: Bu sözlere katılmak mümkün değil. Fenerbahçe’yi yenip hem kendi kalitemizi göstereceğiz hem de zirvede kalacağız.

Sosa müjdesini verdi

Bilic, Erciyes yenilgisinden doğan negatif atmosferi de çabuk atlattıklarını belirtti. Hırvat teknik adam, takım olarak sadece derbiye konsantre olduklarını vurgulayarak, “Oyuncularım bu maçın önemini biliyor ve gerekeni yapacaklar. Avantaj hala bizde ve kaybetmeye niyetimiz yok” dedi. Takımdaki sakatlık durumları hakkında da bilgiler veren Bilic, sakatlığı atlatan Sosa ve Mustafa Pektemek’in Fenerbahçe randevusunda sahada olacağını da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ