MENÜ

Aslan ikinci zafer peşinde

Geçen hafta Valencia'yı deviren Aslan, bugün bir başka İspanyol ekibi Laboral Kutxa'ya konuk olacak. Zorlu maç öncesi Özyer'den gelen açıklama ise doping etkisi yarattı.

Aslan ikinci zafer peşinde

Galatasaray Liv Hospital, Euroleague’deki 3. maçında bugün İspanya’da Laboral Kutxa ile karşılaşacak. Geçen hafta bir başka İspanyol Valencia’yı devirip ilk galibiyetini alan Cim Bom, Laboral önünde 2. zaferini alma peşinde koşacak. Sakat olan Pocius, Vittoria’ya götürülmezken gıda zehirlenmesi geçiren Vouguikas’ın yanı sıra iyileşen Ender ve Kerem Gönlüm kadroda yer aldı.

Arroyo bir yere gidemez

Öte yandan parası ödenmediği takdirde sözleşmesini feshedip Fenerbahçe Ülker’e gideceği iddia edilen Arroyo ile ilgili haberler gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Yönetmelik gereği Arroyo’nun kontratı feshedilse dahi Türkiye’de bir başka takıma transfer olması mümkün değil. Galatasaray cephesi ise buna izin vermeyecek. Ayrıca Fenerbahçe de konuyla ilgili olarak dün akşam bir yalanlama yayınladı. Şube sorumlusu Murat Özyer ise bir iki gün içinde oyunculara alacaklarının ödeneceğini açıkladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ