MENÜ

Anadolu Efes 62-65 Zalgiris Kaunas

THY Euroleague A Grubu'na 2'de 2 ile başlayan Anadolu Efes, üçüncü maçında Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas'ı konuk etti. Hücumda istediği ritmi bir türlü yakalayamayan Lacivert-Beyazlılar, rakibine 65-62 mağlup oldu.

Anadolu Efes 62-65 Zalgiris Kaunas

Anadolu Efes, THY Euroleague A Grubu 3. maçında Zalgiris Kaunas’a evinde 65-62 mağlup oldu ve ilk mağlubiyetini aldı. Anadolu Efes karşısında Javtokas ve Lekavicius ile skor bulan Zalgiris Kaunas, ilk periyodu 16-12 önde bitirdi. Litvanya ekibi, 34-26’lık skorla devreye de önde girdi. Üçüncü periyotta Zalgris Kaunas’ın yıldız isimleri Ulanovas ve Javtokas’ın kritik sayıları farkın kapanmasına izin vermedi. Litvanya ekibi son periyodu 50-42 avantajla kapadı.

Efes’in en skoreri Krstic

Anadolu Efes, ritim yakaladığı bölümde Dontaye Draper’in üçlüğüyle farkı 2’ye kadar indirdi. Temsilcimiz rakibini yakalamayı ve öne geçmeyi bir türlü başaramadı. 24 saniyeyi sonuna kadar oynamayı kurgulayan Zalgiris Kaunas, son bölümde daha az hata yapan taraf oldu ve parkeden 65-62 galip ayrıldı.

Kızlar sadece Avrupa’da var

Taraftarların sevgisini kazanan Anadolu Efes Kızları artık yeni sezonda tribünlere şov yapamayacak. 13 senedir sporseverleri coşturan Anadolu Efes Kızları’nı bundan sonra tek görebileceğiniz yer ise, THY Avrupa Ligi maçları olacak. Nedeni bilinmeyen sebepler yüzünden kulüple bağları koparılan ve sadece maç başına ücret alacakları belirlenen ponpon kızlar, lig karşılaşmalarında ise gösteri yapamayacak. Edinilen bilgiye göre, bu durumdan sadece Anadolu Efes Kızları etkilenmeyecek. Çünkü bundan sonra hiçbir kulübün bünyesinde dans ekibi bulundurmayacağı öğrenildi.

Okan Çellik

Haberin Devamı
YORUM YAZ