MENÜ

Altay 1-2 Torku Konyaspor

Konyaspor'un başına geçen Aykut Kocaman, lisansı yetişmediği için Altay'la oynanan kupa maçında sahaya giremedi. Takımını stat binasında izleyen tecrübeli hoca ilk zaferini balkonda kazandı. Yeşil-Beyazlılar, Djalma ve Ömer Ali'nin golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Altay 1-2 Torku Konyaspor

Türkiye Kupası 3’üncü tur mücadelesi dün oynanan maçlarla devam ederken günün sonucu en merak edilen maçı Altay’la Torku Konyaspor arasındaydı. Konyaspor, yeni teknik direktörü Aykut Kocaman’ın belgeleri yetişmediği için sahaya çıkamadığı maçta İzmir ekibini 2-1’lik skorla yıktı, gruplara adını yazdırdı. Yeşil-Beyazlılar, 38 dakika 10 kişi oynadığı kupa mesaisini zorlansa da kayıpsız atlattı.

İlk gol Altay’dan

37. dakikada gelişen Altay atağında Yiğit sağ kanattan korner kullandı, Ali Turan topa ceza sahası içinde eliyle müdahale edince Serkan Önsal penaltıyı çaldı. Atışı Tahir gole çevirdi: 1-0. 45+2’de bu kez sıra Konyaspor’daydı. Yeşil-Beyazlılar’da Hleb’in ara pasında kaleci Onur’la karşı karşıya kalan Djalma, şık bir vuruşla ağları havalandırdı: 1-1.

Ali Çamdalı kızardı!

52’de Furkan’a sert bir müdahalede bulunan Ali Çamdalı, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 56’da Ömer Ali’nin sert şutunda top üst direkten döndü. 61’de Torje sol kanattan ortaladı, Ömer Ali topu kafayla ağlara yolladı: 1-2. 90+3’te Osman’ın kafa şutunda, kaleci Belec mutlak golü önledi. Karşılaşma Konyaspor’un 2-1 galibiyetiyle sona erdi.

‘10 kişi kalmak zor oldu’

Altay’ı yenerek gruplara yükselen Torku Konyaspor’un teknik direktörü Aykut Kocaman lisansının yetişmemesi nedeniyle takımının başında sahaya çıkamadı. Mücadeleyi balkondan takip eden Kocaman, bekledikleri gibi zorlu bir maçı geride bıraktıklarını belirterek, yeni takımıyla ilglili şu değerlendirmeyi yaptı: Özellikle 10 kişi kalmamız işi biraz daha zorlaştırdı ama takım iyi reaksiyon gösterdi. İlerleyen günler adına turu geçmek önemliydi. Şu anda sadece ve sadece en büyük sevincimiz tur geçme isteğinin gerçekleşmesi” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ