MENÜ

Stoch: En büyük sorun Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin, Al Ain'e kiraladığı Miroslav Stoch, transfer süreci ve Sarı-Lacivertli kulüpteki geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Stoch: En büyük sorun Fenerbahçe

Futbol yaşantısını Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ain'de sürdüren Miroslav Stoch, Fenerbahçe'deki günleri, transfer süreci ve İstanbul'daki geleceğine ilişkin çarpıcı demeçler verdi. Mor-Beyazlı takımın, 1 milyon Euro karşılığında 1 seneliğine kiralık olarak renklerine bağladığı Slovak yıldız, Sport360 adlı gazeteye verdiği özel röportajda, yaz döneminde transfer sürecindeki en büyük problemin Sarı-Lacivertliler'deki sözleşmesi olduğunu vurguladı.

'Çok talibim vardı'


Kendisine birçok kulübün talip olduğunun altını çizen 25 yaşındaki futbolcu, "Al Ain benimle gerçekten çok yakından ilgilendi. Menajerimle oldukça ciddi görüşmelerde bulunup önemli bir teklif yaptılar. O dönemde birçok takım beni istiyordu. Fakat Fenerbahçe'yle devam eden bir kontratım mevcut, açıkçası en büyük problem de buydu" ifadelerini kullandı. Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisinde kupa kazanmak istediğini belirten Stoch, "Şu anki hedefim Al Ain'de bu sezonu tamamlamak. Bu takımın başarıya ulaşmasında yardımcı olmak istiyorum. Oynadığım her yerde en iyi performansımı ortaya koymaya ve kupalar kazanmaya çaba gösterdim" diye konuştu. Slovak yıldızın, Fenerbahçe'de 2018'e dek sözleşmesi bulunuyor.

Drogba yorumu


İngiliz devi Chelsea'de geçirdiği 4 yılın 2'sini Maviler'in altyapısında geçiren Slovak kanat oyuncusu, "Orada çok şey öğrendim. Muhteşem bir kulüptü. Evimden ayrılıp 16 yaşında İngiltere'ye gitmiştim. Her gün kendimi geliştiriyordum. Chelseae'de Didier Drogba, John Terry ve Frank Lampard gibi büyük oyuncularla oynama fırsatını yakaladım, önemli bir deneyimdi" dedi.

'Müslüman ülkelerdeki yaşama aşinayım'


Türkiye'de yaşadıktan sonra Birleşik Arap Emirlikleri'ne alışmakta sıkıntı yaşamadığını dile getiren Stoch, "3 sene Türkiye'de yaşadım. Müslüman bir ülkede yaşamanın nasıl olduğu hakkında bilgi sahibiydim. İki ülke arasındaki kültür çok benzer. Buraya ilk geldiğimde benim için yeni olan pek bir şey yoktu. Hayata, anlayışa ve kültüre aşinaydım" ifadesini kullandı.

Onur Güler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı

İlişkili Haber

Caner Erkin: Fenerbahçe’ye ihanet etmem

YORUM YAZ