MENÜ

Roberto Mancini'den Ünal Aysal'a ağır sözler!

Teknik Direktör Roberto Mancini'nin, Cim Bom'dan ayrılmadan önce Ünal Aysal'ın yüzüne karşı çok ağır sözler söylediği ortaya çıktı.

Roberto Mancini'den Ünal Aysal'a ağır sözler!

Galatasaray-Roberto Mancini ayrılığında yaşananlar gün yüzüne çıktı. Herkes Roberto Mancini ’nin Galatasaray’dan nasıl ayrıldığı konusunda fal açıyor, çünkü kimse Ünal Aysal ve İtalyan teknik adam arasında Les Ottomans Otel’de yapılan son görüşmenin detaylarını bilmiyor. Millet gazetesinin haberine göre detaylar ise şöyle... Mancini sözleşmesinde yer alan, “15 Haziran 2014’e kadar önümüzdeki sezon için devam edip etmeme hakkını elinde bulundurur” maddesini iyi kullandı. Les Ottomans Otel ’de Ünal Aysal ile görüşmesi ve yollarını ayırması sadece 2 dakika sürdü.

'Aynı başkan değilsiniz'

Roberto Mancini, Aysal’a şunları söyledi: “Şu anda benim karşımda oturan başkan ile geçen eylül ayında anlaştığım başkan arasında ciddi fikir ve duruş farkları var. Şimdi sizden transfer isteyeceğim. ‘Yapamam’ diyeceksiniz. Hatta elimdeki futbolcuları satmayı teklif edeceksiniz. Ben bir proje adamıyım. Projelerin peşinden koşarım... Gördüğüm şu ki artık sizinle aynı projenin insanları değiliz. Ben ayrılayım. Çünkü ileriki günlerde başka sıkıntılar olacaktır. Para da sorun değil. Şu ana kadar bana olan borcunuzu ödeyin yeter. Önümüzdeki sezonlardaki alacaklarımdan feragat ediyorum.”

Haberin Devamı

Başkanın beklediği haber de buydu. Tek cümleyle yanıt verdi: Alacaklarınızı bir ay içerisinde ödeyeceğim...

İlişkili Haber

Roberto Mancini, Inter'e geri mi dönüyor?

YORUM YAZ