MENÜ

Prandelli'nin son şansı Kasımpaşa maçı

Koltuğu fena halde sallanan Prandelli, yarınki Kasımpaşa maçının da kaybedilmesi halinde büyük ihtimalle Cim Bom'a veda edecek.

Prandelli'nin son şansı Kasımpaşa maçı

Cim Bom’un gündemdeki en önemli konulardan biri teknik direktör Prandelli’nin kulüpteki geleceği. Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, FANATİK’e verdiği özel röportajda, “Sezon sonuna kadar kesinlikle Prandelli ile yola devam edeceğiz” açıklamasını yapmıştı. Ancak gerek yönetimden, gerekse camiadan Başkan’a bu konuda büyük baskı yapıldığı belirtiliyor. İtalyan hoca ile bu işin yürümeyeceğini düşünen idareciler, Florya’ya neşterin vurulmasını istiyor. Ancak Yarsuvat’ın, yeni göreve gelen bir yönetim olarak hemen bu tür işlere girmenin hoş karşılanmayacağı düşüncesiyle frene bastığı öğrenildi. Ancak Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak tarafından yönetilen futbol şubesinin, yarınki Kasımpaşa maçının kaybedilmesi halinde, operasyon için düğmeye basmaya hazırlandığı ifade ediliyor.

2 milyon 295 bin Euro alacak

Bu durumda Galatasaray, Cesare Prandelli’ye senelik garanti ücreti olan 2 milyon 295 bin Euro’yu ödemek zorunda kalacak. Bunun dışında herhangi bir tazminat ödenmeyecek. İtalyan hocaya şu ana kadar 1 milyon Euro verildiği belirlendi.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ