MENÜ

Gecenin şoku City'den

Avrupa'nın önemli liglerinde lig kupaları maçları oynandı. Gecenin sürpriz sonuçları da Manchester City ve Marsilya'dan geldi.

Gecenin şoku City'den

İngiltere Premier Lig'de geçen seneyi şampiyon olarak tamamlayan Manchester City, Premier Lig'de son zamanlarda aldığı başarısız sonuçlara bir yenisini daha ekledi ve İngiltere Lig Kupası maçında evinde Newcastle takımına 2-0 mağlup olarak kupadan elendi. Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi Grupları'nda rakibi olan Tottenham ise evinde 2. lig takımlarından Brighton'u 2-0 yendi ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Almanya Kupası'nda ise Bundesliga lideri Bayern Münih sahasında karşılaştığı Hamburg'u 3-1 yenerek kupada da yoluna devam etti.
A Milli oyuncular Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun ilk 11'de başladığı karşılaşmada Bayer Leverkusen Almanya Bölgesel Lig takımlarından olan Magdeburg'u zor da olsa penaltılar sonuçu 5-4 yendi ve tur atladı. Bayern Leverkusen'de Hakan Çalhanoğlu 3. dakikada takımı adına ilk golü atan isim olurken, ileriki dakikalarda sakatlandı ve oyundan alındı.

İspanya Kral Kupası'nda ise Real Madrid güçsüz rakibi UE Cornella'yı deplasmanda 4-1 yendi. Sevilla ise 2. lig takımlarından olan CE Sabadell'i 6-1'lik skor ile eledi ve Kral Kupası'nda bir üst tura yükseldi.
Fransa'da ise gecenin sürpriz sonuçu Fransa Lig lideri Marsilya'yı eleyen Rennes'den geldi. Rennes evinde ağırladığı Marsilya'yı 2-1 yendi ve lideri kupadan eledi. Karşılaşmada her iki takımda 10 kişi kaldı ve mücadeleyi eksik tamamladı.

Sercan SAPANATAN - İSTANBUL / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ