MENÜ

Galatasaray Liv Hospital'da kritik gelişme

Maddi sıkıntılar sebebiyle sıkıntılı bir dönem geçiren Galatasaray Liv Hospital'a beklenen müjde, Basketbol Şube Sorumlusu Murat Özyer'den geldi.

Galatasaray Liv Hospital'da kritik gelişme

Ödeme güçlükleri sebebiyle dağılma noktasına gelen Galatasaray Liv Hospital'da Şube Sorumlusu Murat Özyer, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla yüreklere su serpti. Sarı-Kırmızılı ekibin yarın THY Avrupa Ligi'nde çıkacağı kritik Laboral Kutxa deplasmanı öncesi tüm sorunların çözülme aşamasına geldiğini belirten Özyer, sosyal medya yoluyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

'Yeni bir dönem başlıyor'

''Galatasaray Liv Hospital'da sakat olan Martynas Pocius dışındaki tüm oyuncular, idman sonrası bu sabah Vittoria'ya hareket ettiler. Dün ve bugün Carlos Arroyo ile ilgili birçok telefon ve mesaj geldi. Haberin çıkış noktasına baktığımız zaman yeni fenomenimiz olduğunu öğrendim. Basketboldan sorumlu yeni yönetim kurulu üyemiz Sayın Can Topsakal ile son dört gündür sürekli toplantılar yapıyoruz. Ödemeler bu hafta bitmeden yapılacak. Yeni bir dönem başlıyor. Hepimize hayırlı olsun. Son dört günde kuvvetli destek aldık. Bize daha önceki dönemde destek veren tüm yöneticilerimize teşekkür ederiz.''

'Arroyo'nun gitmesi söz konusu değil'


Özyer ayrıca Laboral Kutxa maçıyla ilgili de konuştu. Top 16 yolunda kritik bir deplasmana çıkacaklarını vurgulayan Özyer, ''Bu dönemde kazanılacak her deplasman maçının, bizi son 16 etabına yaklaştıracak büyük bir adım olacağını düşünüyoruz. Yarın Laboral Kutxa ile yapacağımız müsabakanın da bu anlamda önemi büyük. Henüz tam takım olarak sahaya çıkma şansımız olmadı. Fakat sezonun başlamasıyla beraber, kazanılması gereken maçlar var. Benim düşüncem, Kasım ayının ikinci yarısında gerçek performansımızı gösterebilecek duruma geliriz. Şu an için diğer rakiplerin neler yaptığına çok konsantre olmuyoruz. Önceliğimiz, kendi sistemimizin ve takım birlikteliğimizin oturması.'' ifadelerine yer verdi. Öte yandan, Porto Rikolu oyun kurucu Carlos Arroyo’nun Fenerbahçe Ülker’e gideceği şeklinde sosyal medyaya yansıyan bilgiler bulunduğunu da dile getiren Özyer, "Oyuncumuzun başka takıma gitmesi gibi bir durum söz konusu değil. Sahte sosyal medya hesapları üzerinden yapılan bir bilgi kirliliği" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ