MENÜ

Fikret Orman bombaları patlatıyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın stat konusundaki salvoları, Gökhan Töre'nin silah çekme olayı ve daha fazlası... Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, son dönemde sessiz kaldığı bütün konuları bugün Ümraniye'de tek tek açıklığa kavuşturacak!

Fikret Orman bombaları patlatıyor

Sezon başından beri Beşiktaş Kulübü’nün yaşadığı birçok olayda suskunluğunu koruyan Fikret Orman, sessizliğini bozuyor... Her fırsatta, ‘Şampiyonluk yolunda belirlediğimiz hedefe adım adım ilerliyoruz. Yönetim olarak sadece buna odaklandık. Gerektiğinde bütün polemiklere cevap vereceğiz’ açıklamasını yapan Başkan Fikret Orman, bugün mikrofon başına geçecek. Özellikle Siyah-Beyazlılar’ın genç yıldızı Gökhan Töre’nin Milli Takım kampından sonra Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’la yaşadığı ‘silah çekme’ olayının ortaya çıkmasının ardından sessiz kalan 46 yaşındaki yönetici, ilk olarak bu konuya geniş yer ayıracak.

Yıldırım’a cevap verilecek

Nevzat Demir Tesisleri’nde saat 14.00’te takım çalışmasının ardından söz alacak Orman’ın, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kendisi hakkında sarf ettiği, ‘Kendi stadını tek başına yapan tek kulüp biziz. Biz, stadımızı parça parça kendimiz yaptık. Kimsenin stadını istemedik’ ifadelerine de cevap verecek. Öte yandan Orman’ın, lig maçlarında yaşanan tartışmalı hakem kararları, Türkiye Futbol Federasyonu’yla olan ilişkileri ve kendi ekibi içinde olduğu iddia edilen kargaşayı da açıklığa kavuşturması bekleniyor.

Başkan’dan bayram mesajı


Siyah-Beyazlılar’ın 1 numarası, dün Beşiktaş’ın resmi internet sitesinden Cumhuriyet Bayramı için bir mesaj yayınladı. Orman, kutlama bildirisinde, ‘Cumhuriyet’in kuruluşunun 91. yılını kutlarken, Beşiktaşlı olmasından gurur duyduğumuz Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda; ülkemiz ve camiamızın yüksek değerleri için azimle çalışmaya devam ediyoruz. Ulu Önderimiz Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz vatanımız uğruna can vermiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum’ ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ