MENÜ

Slaven Bilic'in derbi planları

Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor mağlubiyetini geride bırakarak, Fenerbahçe derbisinden 3 puan çıkarmanın hesaplarını yapmaya başladı. Slaven Bilic, oyuncuları ile geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirecek.

Slaven Bilic'in derbi planları

Süper Lig'de sezonun ilk mağlubiyetini alan Kayseri Erciyesspor karşısında Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, takımını Fenerbahçe derbisine hazırlıyor. Kayseri dönüşü ara vermeden antrenmanlara başlanmasına rağmen son dönemdeki yoğun maç trafiği nedeniyle Hırvat teknik adam, oyuncularına bir gün izin verdi. Futbolcularının yapacakları izinde moral toplamalarını isteyen Bilic, iznin ardından oyuncuları ile geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirecek. Son maçta yapılan hatalarının masaya yatırılacağı toplantıda, derbide dikkat edilmesi gerekenlere vurgu yapılacak.

Hırvat çalıştırıcının Fenerbahçe maçı öncesi üzerinde çalışacağı en önemli konu ise duran toplarda yenen goller olacak. Sezon başından bu yana duran toplarda sıkıntı yaşayan siyah beyazlılar, Kayseri Erciyesspor karşısında da serbest vuruş sonrası 1 gol yedi. Derbi öncesi bu problem aşılmaya çalışılacak ve antrenmanların son bölümlerinde özel olarak duran top çalışmaları yapılacak.

Bilic, 3-2'lik Kayseri Erciyesspor yenilgisinde yaptığı hataların golle sonuçlanması nedeniyle oldukça üzgün olan Necip Uysal ile de özel olarak görüşecek. Genç oyuncunun hatalarından ders çıkarmasını isteyecek olan Hırvat çalıştırıcı, derbide sağ bek pozisyonunda yine Necip'e görev vermeyi düşünüyor. Gördüğü kırmızı kart nedeniyle Fenerbahçe'ye karşı oynayamayacak olan Gökhan Töre ise uyarılacak. Kendisine ihtiyaç duyulan bir dönemde cezalı duruma düşen genç oyuncusan bundan sonra daha dikkatli olması istenecek.

(NTVSPOR)

Haberin Devamı
YORUM YAZ