MENÜ

Slaven Bilic: Panik yok Fenerbahçe'yi yeneceğiz

Bilic, Kayseri'de 3 puan bırakan oyuncularını, pazar günkü Fenerbahçe derbisi öncesinde motive etmek için yoğun çaba sarf ediyor. Hırvat hoca, dünkü takım toplantısında, "Sizlere güvenim tam. Panik yapmadan çalışıp Fenerbahçe'yi yeneceğiz" ifadelerini kullandı.

Slaven Bilic: Panik yok Fenerbahçe'yi yeneceğiz

Siyah-Beyazlılar'ın deneyimli teknik adamı Slaven Bilic, ligde üst üste 6 haftalık yenilmezlik serisinin ardından Kayseri'de 3 puan bırakan oyuncularıyla, dünkü takım çalışması öncesinde toplantıda biraraya geldi. Pazar günü Fenerbahçe'yle oynayacakları kritik derbi öncesinde Siyah-Beyazlı futbolcuların moralsiz olduğunu gözlemledikten sonra harekete geçen Hırvat teknik adamın, "Futbolda her türlü sonuçla karşılaşabilirsiniz. önemli olan yaşananları geride bırakabilmek. Belgrad dönüşünde zafer duygularını Kayseri'ye taşıdık, Erciyes karşısındaki moral bozucu durumu da İstanbul'a taşımayalım. Sevinmeyi de üzülmeyi de dozunda yaşayalım" diyerek oyuncuları motive ettiği öğrenildi.

'Koltuğumuzu koruyacağız'

Sarı-Lacivertliler'le oynayacakları derbinin, ligdeki zirve yarışının belirlenmesi için önemli bir etken olacağını belirten 46 yaşındaki çalıştırıcının, "Şimdi sadece Fenerbahçe maçına konsantre olalım. Rakibimize sonsuz saygı duyarak oyunumuza bakalım. Pazar gününe kadar iyi motive olursak koltuğumuzu koruruz. Sizlere güvenim tam. Panik yapmadan çalışıp Fenerbahçe'yi devireceğiz" ifadelerini kullandığı bildirildi. Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ