MENÜ

Slaven Bilic isyan etti!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, FIFA Ballon d'Or aday seçimini eleştirdi. Hırvat çalıştırıcı, "Luka Modric bu listede bulunmalıydı" ifadesini kullandı.

Slaven Bilic isyan etti!

FIFA, Ballon d'Or 2014 (Altın Top) ödülü için adayları açıklarken, Beşiktaş'ın teknik patronu Slaven Bilic'in tepkisini çekti.

Milliyet'in haberine göre, Siyah-Beyazlılar'ın Hırvat teknik direktörü, her sene dünyanın en iyi futbolcusuna verilen bu ödüle aday 23 isim arasında İspanya La Liga'nın güçlü takımı Real Madrid'de forma giyen Luka Modric'in de yer alması gerektiğini savundu. Hırvatistan Milli Takımı'nın çalıştırdığı dönemde öğrencisi olan Modric'in bu ödülü kazanacak kalitede olduğunu vurgulayan Bilic'in hayal kırıklığı yaşadığı dile getirildi.

Yıldız orta saha oyuncusunun bambaşka bir futbolcu olduğuna dikkat çeken 46 yaşındaki Bilic, "Luka, ortaya koyduğu performansla en azından aday listede olmayı hak etmişti. Fakat o, Hırvatistan'dan gelen sıradan bir oyuncu. İspanya'daki yıldız futbolcular gibi arkasında bir pazarlama faaliyeti yok. Real Madrid'deki en iyi isimlerin Cristiano Ronaldo ve Gareth Bale olduğu söyleniyor. Ancak takıma katkısı düşünüldüğünde Modric bir başka. Hırvatistan'ı çalıştırırken ona Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncusu olduğunu söylüyordum" şeklinde konuştu.

İŞTE BALLON D'OR 2014'Ü KAZANMAYA ADAY 23 İSİM!

Haberin Devamı

İlişkili Haber

Slaven Bilic: Panik yok Fenerbahçe'yi yeneceğiz

YORUM YAZ