MENÜ

Kayseri Erciyesli Edinho golle döndü

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonun ikinci yarısında en çok gol atan futbolcu olan ancak bu sezon sakatlığı nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Kayseri Erciyessporlu Edinho, lider Beşiktaş ile yaptıkları maçta oyuna girdikten 3 dakika sonra fileleri havalandırarak takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

Kayseri Erciyesli Edinho golle döndü

Kayseri Erciyesspor formasıyla geçen sezon çıktığı 15 maçta attığı 11 gol ve yaptığı 2 asistle mavi-siyahlı ekibin kümede kalmasında büyük pay sahibi olan Portekizli oyuncu Edinho, bu sezon ise sakatlığı nedeniyle çok az forma şansı bulabildi.

Ligin 7. haftasında Beşiktaş ile yaptıkları maça yedek başlayan ve 86. dakikada İbricic’in yerine oyuna dahil olan Edinho, oyuna girdikten 3 dakika sonra beraberlik golünü atarak, takımının sahadan galip ayrılmasına büyük katkı sağladı.

Golcü oyuncu Edihno, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezonki ilk golünü lider Beşiktaş’a atmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Sakatlıktan kurtulduğunu ve teknik direktör Bülent Korkmaz’ın görev vermesi halinde sahada elinden gelenin en iyisini yapacağını belirten Edinho, şunları kaydetti:
"Maalesef sezona şanssız başladım, sakatlıklar nedeniyle formamdan uzak kaldım. Bu yüzden ligin ilk 6 haftasında takımıma fazla katkı verememiştim. Beşiktaş’a karşı çok iyi oynadık ve sezonun ilk galibiyetine imza attık. Bu karşılaşmada ben de bu sezon ilk golümü attım. Lider Beşiktaş’ı mağlup etmek takım olarak bizi çok mutlu etti. Beşiktaş maçına kadar iyi futbol oynuyor ancak sonuca yansıtamıyorduk. Beşiktaş karşısında bu şanssızlığa son verdik. Bundan sonra takım olarak daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Ben de forma şansı bulursam, gollerimi atıp takımıma puanlar kazandırmak istiyorum."

"Camia olarak Edinho’dan beklentimiz büyük"
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü Basın Sözcüsü Kaan Savruk ise Edinho’nun takım için çok önemli bir oyuncu olduğunu söyledi.
Edinho’nun geçen sezon sergilediği performansla camianın yüzünü güldürdüğünü belirten Savruk, "Oyuncumuz bir şanssızlık yaşadı ve bu sezona sakatlıkla başladı. Bu yüzden bir süre takımdan ayrı kaldı. Destansı bir şekilde kazandığımız Beşiktaş maçında çok güzel bir gol attı. İnşallah Beşiktaş maçında attığı gol, Edinho için bir başlangıç olur ve ilerleyen haftalarda gollerine devam eder. Camia olarak Edinho’dan beklentimiz büyük. Umarım tekrar sakatlık yaşamaz ve takımına katkı vermeye devam eder" diye konuştu.

Edinho, Kayseri Erciyesspor’un lider Beşiktaş’ı 3-2 mağlup ettiği maçta oyuna son dakikalarda dahil olmuş ve 1 gol atmıştı.

AA / MUSTAFA ÖNAL

Haberin Devamı
YORUM YAZ