MENÜ

İsmail Kartal'dan ilginç Diego yorumu

Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kartal'ın Diego hakkında sorulan sorulara verdiği cevapsa ilginçti.

İsmail Kartal'dan ilginç Diego yorumu

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, sabah idmanında gazetecilerin Diego Ribas ve performansı hakkında sorduğu sorulara şu şekilde cevap verdi:

Diego, iyi ve kariyerli bir oyuncu. Türkiye ligi, hakikaten çok sert. O da buraya yeni yeni adapte oluyor. 5 maç oynattık. Baktığımızda biz de eşikteyiz, o da tam eşikte. Diego, 19 yaşında değil ki oynatıp, futbolcuyu kazanalım. Diego oynadığı zaman bize maç alması lazım. Daha tam o kıvama gelmedi. Bu lige adapte olması lazım. Yoksa Diego'yu oynatmak için oynatıp, hem futbolcuyu hem de maçı kaybetmek olmaz. Diego, çalışmalarına devam ediyor. Zaman zaman bazı antrenmanlarda zorlanıyor ama istek ve çalışma konusunda sıkıntısı yok. Hiçbir kaprisi yok.

Herkesin herkesten puan alabileceği bir lig oldu. Böyle de devam edecek. Şampiyonluk barajının aşağılarda olacağını düşünüyorum. Bu hafta sonu oynayacağımız Beşiktaş maçı önemli. Yenersek lider olabiliriz. Ondan sonra 8 lig maçının 5'ini evimizde oynayacağız. Hafta sonu derbiyi kazanırsak, diğer maçları da göz önünde bulundurduğumuzda normal şartlarda önümüz açılıyor. Ama bu futbol. Her zaman her şey olabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ