MENÜ

İsmail Ertekin: Zor günleri aşacağız

Spor Toto Süper Lig'de 4 puanla son sıraya demir atan Balıkesirspor'da teknik direktör İsmail Ertekin, takıma faydalı olmayan, isteksiz oyuncuları kadro dışı bırakacağını söyledi.

İsmail Ertekin: Zor günleri aşacağız

Başkan Tuna Aktürk'le düzenlediği basın toplantısında 5-0'lık Bursaspor bozgununun yaralarını sarmaya çalıştıklarını dile getiren İsmail Ertekin, "Büyük hayal kırıklığı yaşadık. Fırsat olarak gördüğümüz Eskişehirspor maçında kötü tabloyu ortadan kaldırmamız gerekiyor. Geçmişteki gibi birlik olarak zor günleri aşacağız" dedi.

"İşler kötü giderken gemiyi terk etmeyeceğiz. Bu takımı ligde tutacağız" diyen Ertekin şöyle devam etti: "Biz kolayı seçen insanlar değiliz. Dik duracağız. Tüm şehri, yeni başarılar kazanarak, bu takımı ligde tutarak yanımıza alacağız. Taraftarımız bize güvensin. Yeni bir sinerji yaratsın. Geçen sene kırılma noktalarında dik durarak şampiyonluğa ulaştık. Şu an yine kırılma noktasındayız." Balıkesirspor bu hafta Eskişehirspor deplasmanının ardından Adana'ya geçip, Mersin İdmanyurdu sınavına burada hazırlanacak.

BİRLİKTE GİDERİZ

Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, teknik direktör İsmail Ertekin'in 5-0'lık Bursaspor yenilgisinin ardından kendisine görevi bırakabileceğini ilettiğini açıklayarak, "Beraber geldik, beraber gideceğiz" dedi. Beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını dile getiren Başkan Aktürk, "Ama yolumuza devam ediyoruz. Sonuçta bu takımı buralara getiren teknik heyet, futbolcular ve yönetim biriz, birlikteyiz. Eleştirilere sezon sonunda gerekli cevabı vereceğiz" şeklinde konuştu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ