MENÜ

Fethiyespor sahaya Atatürk tişörtüyle çıktı

Ziraat Türkiye Kupası'nda geçen sezon Fenerbahçe'yle oynanan mücadeleye 'Yüce Atatürk' yazısını oluşturan tişörtlerle çıkan Fethiyespor, Keçiörengücü maçı seremonisine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Mustafa Kemal Atatürk tişörtleriyle çıktı.

Fethiyespor sahaya Atatürk tişörtüyle çıktı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Keçiörengücü ile deplasmanda oynadığı mücadelede Cumhuriyet Bayramı'nı unutmadı. Fethiyesporlu futbolcular karşılaşma öncesinde gerçekleştirilen seramoniye Mustafa Kemal Atatürk'ün resminin bulunduğu tişörtlerle çıktı. Futbolcular, cumhuriyetin 91'inci yıldönümünü kutlayarak tribünlerin takdirini kazandı.

Fethiyesporlu futbolcular geçen sezon da Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası maçına 'Yüce Atatürk' yazısını oluşturan tişörtlerle çıktı. Ancak o dönemde Türkiye Futbol Federasyonu, bu tişörtlerin uluslararası futbol oyun kurallarına aykırı olduğu gerekçesiyle Fethiyespor'u Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti. PFDK ise Akdeniz ekibine herhangi bir ceza vermedi

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ