MENÜ

Duygun Yarsuvat, Aziz Yıldırım'a dokundurdu

Florya'da futbolculara hitaben bir konuşma yapan Başkan Duygun Yarsuvat, isim vermeden Aziz Yıldırım'ı da eleştirdi.

Duygun Yarsuvat,  Aziz Yıldırım'a dokundurdu

Galatasaray'da başkanlık döneminde ilk kez Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giden Duygun Yarsuvat, teknik ekip ve oyuncularla akşam yemeği yedi. Yemek esnasında oyunculara hitaben bir konuşma yapan Cim Bom'un patronu, isim vermeden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı da eleştirdi. Yarsuvat, "Ben soyunma odasına inen bir başkan olmayacağım" ifadesini kullandı.

'Biz farklıyız'


Yarsuvat oyunculara hitaben şu konuşmayı yaptı: "Biz Galatasarayız ve diğerlerinde farklıyız. Bizim burada oluşumunuz ana nedeni başarı. Başarı da sezon sonunda dördüncü yıldıza ulaşmak. Ancak lütfen sahada yaptığınız işten, oyununuzdan keyif alın. Geçmiş yıllardaki başarılar aile ortamından ve arkadaşlıktan geldi. Lütfen hiçbir şeyden korkunuz olmasın. Kötü sözlere kulağınızı tıkayın. Ben ve arkadaşlarım her zaman sizin yanınızda olacağımıza, tüm sorunlarınıza yardımcı olacağımıza söz veriyorum. Ailenizle burada mutlu olun ve burada geçirdiğiniz yıllardan keyif alın. Ben soyunma odasına inen bir başkan olmayacağım. Sizlerle bir şey konuşmak istersem Florya'ya evimize geleceğim. Galatasaray'da oynamanın bu formayı giymenin ayrıcalığını her zaman hissedin. Hepinize güveniyorum"

Yöneticiler de katıldı


Yemeğe başkan Duygun Yarsuvat'ın yanı sıra 2. başkan Hamdi Yasaman, başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak, genel sekreter Ebru Köksal, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Can Topsakal, Dr. Cem Kınay, İsmail Sarıkaya, Ahmet Tunç Akan, Ural Aküzüm, Ali Yüce, Selim Arda Üçer ile yöneticilerden Ali Dürüst de katıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ