MENÜ

Trabzonspor'da artçı şoklar!

Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun kadro dışı kaldığı Bordo-Mavili ekipte üç oyuncu daha hedefte...

Trabzonspor'da artçı şoklar!

Trabzonspor yönetimi, futbolcuların dikkatini çekmekte kararlı görünüyor. 4-4 biten Gaziantepspor maçı sonrası Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'yu süresiz kadro dışı bırakan Karadeniz ekibinde 3 isim daha şimdiden hedef tahtasında. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu idaresindeki yönetim, Soner, Yusuf ve Fatih'in de dikkatini çekmeye hazırlanıyor.

Tavırları rahatsız edici
Soner'in mevcut ruh halinin performansına yansıdığını düşünen idareciler, genç yıldızı bir an önce toparlanması konusunda uyaracak. Görüşme odasına çağırılacak diğer isim ise Yusuf. Yetenekleriyle aynı oranda performans sergileyemeyen Yusuf'un, gayri ciddi tavırlarının rahatsızlık verici boyuta ulaşması nedeniyle dikkati çekilecek.

Teknik ekiple görüşülecek
Kaleci Fatih de uyarılacak oyunculardan. Onur Kıvrak'ın uzun süreli sakatlığı sonrası eldivenleri eline geçiren ancak hiç de hazır olmadığı görülen genç file bekçisine performansını gözden geçirmesi öğütlenecek. Bu konuda teknik ekiple görüşüleceği ve Fatih'in bir an önce form tutması için ekstra çalışmalar yapılması isteneceği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ