MENÜ

Sivasspor şut çalıştı

Sivasspor, ligin 8'inci haftasında oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Sivasspor şut çalıştı

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından pas çalışan kırmızı beyazlılar, daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. Futbolcular yan top çalışması ve şut çalışması ile antrenmanı tamamladı. Antrenmana sakatlığı bulunan Batuhan Karadeniz ile John Utaka katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Kadir Bekmezci ise bir süre takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenman 1.5 saat sürdü.

"PUAN ALMAYA GİDECEĞİZ"

Antrenmanın ardından Bursaspor maçıyla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan futbolculardan Mehdi Taouil, şunları söyledi:
"Tabi ki iyi bir takıma karşı oynayacağız. Özellikle geçen hafta aldıkları 5-0'lık skordan dolayı iyi motive olarak karşımıza çıkacaklar. Ama bizde bunun bilincinde olarak iyi bir şekilde hazırlanacağız. Puan veya puanlar almaya gideceğiz."

Taouil, Sivasspor'un maçlarda gol bulamaması ile ilgili şöyle dedi:
"Sahada bu kadar iyi oynayıp da gol bulamamak bir futbolcu üzücü ve zor bir durum. Ama futbolda bazen böyle dönemler olabiliyor. Bizde şu an böyle bir dönem yaşıyoruz Kısa bir zamanda bunları düzeltip ligde iyi bir yerlere inanıyoruz. Lig uzun bir maraton, daha önmüzde zamanımız var. Bu takım için iyi şeyler yapacağız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ