MENÜ

Recep Bölükbaşı: Yeniden tarih yazabiliriz

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursaspor TV'de yayınlanan programda önemli açıklamalarda bulundu.

Recep Bölükbaşı: Yeniden tarih yazabiliriz

EVİMİZDE DE GALİBİYET İSTİYORUZ

Taraftarın desteğini beklediklerini ifade eden Bölükbaşı, "Hocamıza, takımımıza güveniyoruz. Biraz daha sabırlı olursak güzel günler göreceğiz. Biz hep deplasmandaki galibiyetlerle seviniyoruz. Artık evimizde de galibiyet almak istiyoruz. Taraftarımızın da desteğini bekliyoruz. Ligde herkes herkesi yenebiliyor. Bütün kırgınlıklar, küslükler bitmeli. Önümüzde Sivasspor maçı var. Stadı doldurmalarını istiyorum" diye konuştu.

YENİDEN TARİH YAZABİLİRİZ

Recep Bölükbaşı, "Yeniden tarih yazabiliriz. Bu sezon bir fırsat doğabilir. Çok güzel bir ivme yakaladık bunu devam ettirmek gerekiyor. Tek eksiğimiz var o da taraftar. Kendilerinden rica ediyorum stadı doldursunlar. Bu eksikliği de giderirsek başarıya ulaşırız. Bursaspor Türkiye'de sürekli saygı duyulan bir takım. Bunun için zirvede kalmalıyız. Taraftarımız kararlarını tekrar gözden geçirsinler" ifadesini kullandı.

TEK YUMRUK OLURUZ

"Şampiyonluk sezonundaki gibi olursak, statları doldurursak bizi kolay kolay kimse yenemez. Biz tek başımıza yeterli değiliz. Taraftarımız da olursa tek yumruk oluruz" diyen Başkan Recep Bölükbaşı, "Bilet fiyatlarını düşürdük. Her adımı atmaya çalışıyoruz. Eğer istek gelirse kombine fiyatlarında da indirime gideriz. Biz işin parasında değiliz. Mesela güvenliğin parasını cebimizden ödüyoruz. Yeter ki taraftarımız stada gelsin ve takımı ateşlesin. Galatasaray, Beşiktaş, Eskişehir maçlarında taraftar olsaydı biz o karşılaşmaları galibiyetle kapatırdık" dedi.

DAHA İYİSİNİ ALDIK

Bakambu'nun Bursaspor'a nasıl geldiğini anlatan Bölükbaşı, "Transferin son günüydü. Bakambu'nun kasetlerini izledik. Öyle bir forvet lazımdı ki; kanatlarda da oynamalıydı. Jimmy Briand'ı getirdik olmadı ama daha iyisini aldık. Bakambu İngiltere'de Londra'ya gitmişti ve adeta elimizden uçmuştu. Bonservisini indirdik ve paramız olmamasına karşın peşin ödemek zorunda kaldık. Meyvelerini de almaya başladık" diye konuştu. Bölükbaşı, Josue ile ilgili şunları söyledi:

BATALLA KADAR İYİ OYUNCU ALACAĞIMIZI SÖYLEDİK

"Josue Bursa'yı çok sevdi. Porto ile 2 yıl daha sözleşmesi var. Porto futbolcudan patlama beklediğini ve satmayı düşünmediğini söyledi. Portekiz ekibiyle bir temasta bulunulacak ancak daha erken. Biz en az Batalla kadar iyi bir oyuncu alacağımızı söyledik ve sözümüzü tuttuğumuzu düşünüyorum."

LİSTE HAZIR

"Bu sene bizim çıkış yılımız" diyen Bölükbaşı, "Transfer yapmayı tabii ki isteriz. Ancak transfer de taraftara yapılır. O yüzden ilk önce taraftarımız stadı doldurmalı. Bu sene bizim çıkış yılımız. Transfer her zaman yapılır. Şu anda kayda aldığımız futbolcular var. Şenol Güneş hocamız isterse düğmeye basarız" dedi.

BURSA, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ