MENÜ

Rakipsiz

Bu haftaya damgasını vuran renkler Sarı-Lacivert'ti... Yalnızca futbolda değil basketbol, voleybol ve masa tenisinde rakiplerine üstünlük sağlayan Fenerbahçe, toplam 12 mücadeleden zaferle ayrılmasını bildi.

Rakipsiz

Fenerbahçe bu hafta takım sporlarında rakip tanımadı... Sarı-Lacivertli futbolcular, Kadıköy’de Gençlerbirliği engelini 2-1’lik skorla geçerken, altyapı takımları da oynadıkları 6 maçta sahadan galibiyetle ayrıldı. Basketbol, voleybol ve masa tenisinde de hedeflenen sonuçları alan Kanarya, haftaya damgasını vurmayı başardı. Kadın basketbolcular, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda ezeli rakibi Galatasaray’a şans tanımadı ve salondan 56-48 galip ayrıldı. Salonda şans tanımıyor Euroleague’de Turow’u deviren Fenerbahçe Ülker, önceki gün de ligde Trabzonspor’u deplasmanda 87-75 yendi. Voleybol takımlarımız da haftayı galibiyetle kapattı. Erkekler, Maliye Milli Piyango’yu 3-0’lık net bir skorla mağlup etti. Kadınlar da Sarıyer Belediye’ye karşı aynı skorla zafere uzanmasını bildi. Geçtiğimiz sezon ilk kez mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan Fenerbahçe Kadın Masa Tenisi Takımı, A Grubu 3. maçında Macaristan ekibi Szekszard’ı 3-1’le devirdi ve Avrupa’da 3’te 3 yaptı.

Altyapılar coştu bir kere!

Futbol altyapı takımları da bu hafta coştu... U21’ler Gençlerbirliği’ni 3-2 yendi, U19’lar da Başkent ekibine karşı 1-0’lık skorla sahadan ayrıldı. Diğer 4 kategori de Bayrampaşa’ya karşı mücadele veren Fenerbahçe’de; U17 ve U16 takımları 3-0, U15 2-1, U14 ise 7-0’lık sonuçla haftayı tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ