MENÜ

Karabükspor'un golcüleri Kumbela ve Traoré

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da, geride kalan 7 haftada atılan 8 golün 5'i Kumbela ve Traore'den geldi.

Karabükspor'un golcüleri Kumbela ve Traoré

Lige Fenerbahçe yenilgisiyle kötü bir başlangıç yapan ve oynadığı 7 karşılaşmanın 4’ünde yenilen Kardemir Karabükspor’un yüzü, sezon başında takıma katılan futbolcular Domi Kumbela ve Abdou Razack Traore’nin attığı gollerle biraz olsun güldü.

İki karşılaşmasını kazanan ve birinde berabere kalarak kalesinde 9 gol gören Karabük ekibinde, Demokratik Kongolu forvet oyuncusu Kumbela Fenerbahçe ve Kasımpaşa’ya birer, Fildişi Sahilili forvet arkasında oynayan Traore ise Trabzonspor’a 2, Akhisar Belediyespor’a da 1 gol attı.

İki golü de Fenerbahçe’den Michal Kadlec ve Trabzonspor’dan Zeki Yavru’nun kendi kalesine gol atmasıyla kazanan takımda, yerli sporculardan sadece Tugay Bahadır Akhisar Belediyespor maçında rakip fileyi havalandırabildi.
Takımın, Joseph Eneojo Akpala, Valentin Nicolas Viola ve Onur Ayık gibi forvetlerinin yanında geçen sezon birçok defa rakip fileleri havalandırmayı başaran Ahmet İlhan Özek, Yiğit İncedemir, Erdem Özgenç, Larrys Destin Mabiala, Hakan Özmert ve Musa Çağıran’ın da aralarında olduğu futbolcular henüz gol kaydedemedi.

"Takım halinde hareket ediyoruz"
Takımın 3 golüne imza atan Abdou Razack Traore, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor’un çok kaliteli bir takım olduğunu, bu takımda oynamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Takım arkadaşlarının kendisine gol atmasında yardımcı olduklarını anlatan Traore, "Takım halinde hareket ediyoruz. Golü kimin attığı önemli değil, galibiyet için elimizden geleni yapıyoruz. Her geçen hafta daha iyi olacak" diye konuştu.

AA / AHMET ÖZLER

Haberin Devamı
YORUM YAZ