MENÜ

Fenerbahçe'de protestolara kombine formülü

Fenerbahçe, erkek ve ve voleybol takımlarının iç sahada oynayacağı maçlarda gelecek haftadan itibaren geçerli olmak üzere kombine uygulaması yapılacağını duyurdu.

Fenerbahçe'de protestolara kombine formülü

Sarı-Lacivertli kulüp, voleybol maçlarında yönetime yönelik protestolara engel olmak için çözümü buldu. Geçtiğimiz hafta Erkekler Voleybol Ligi'nin 1. haftasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-0 galip geldiği Ziraat Bankası maçında tribünlerden 'Ersun Yanal ve Alex de Souza' sesleri yükselmişti. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, protestocu taraftarları takımı desteklemedikleri için eleştirmiş ve "Bir daha maça giremeyecekler" ifadelerini kullanmıştı. Konuyla ilgili olarak harekete geçildi ve Fenerbahçe, kadın ve erkek voleybol maçlarından gelecek haftadan itibaren geçerli olmak üzere kombine uygulamasının yapılacağını duyurdu. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Haberin Devamı

"29 Ekim Çarşamba Günü saat 16:00’da Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımızın Burhan Felek Spor Salonu’nda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının biletleri, stadımızda bulunan kombine merkezinden sabah saat 10:00 itibariyle satışa çıkacak, daha önce olduğu gibi Burhan Felek Spor Salonu gişelerinden herhangi bir satış yapılmayacaktır.

T.C. kimlik numarası ibrazı karşılığında satışa sunulacak olan biletlerin fiyatları 10 TL olacaktır.

Ayrıca, Türkiye Voleybol Federasyonu ile yapılan ikili bir anlaşma neticesinde, yarınki karşılaşmadan sonra geçerli olmak üzere, Fenerbahçe Erkek ve Kadın Voleybol Takımlarımızın maçları için kombine uygulaması yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz."

İlişkili Haber

Fenerbahçe tribünlerinde 'Ersun Yanal' tezahüratı

YORUM YAZ