MENÜ

Dallas Cowboys'a dur dediler!

NFL'de 8. haftanın kapanış mücadelesinde ligin zirvesinde yer alan Dallas Cowboys, sakatlıklarla boğuşan Washington Redskins karşısında şok yaşadı. Üçüncü oyun kurucusu Colt McCoy ile birlikte mücadele eden konuk ekip, uzatmalarda bulduğu sayılarla maçı 20-17 kazanarak sezonun en büyük sürprizine imza attı.

Dallas Cowboys'a dur dediler!

Geride kalan 7 maçta 6 galibiyet alarak NFL'de ligin zirvesinde yer alan Dallas Cowboys, 8. hafta mücadelesinde sahasında Washington Redskins'i ağırladı. Takımın yıldız oyuncusu Richard Griffin III'den yoksun Redskins, 3. quarterback Colt McCoy'la maça çıktı. Herkes Texas ekibinin rahat bir galibiyet almasına beklerken, konuk ekip Redskins adeta kâbus oldu. Uzatmalara giden karşılaşmayı Redskins kicker'ı Kai Forbath'ın bulduğu 40 yard'lık field goal ile kazanan Washington ekibi, sezonun en önemli galibiyetine imzasını attı.

Washington Redskins'in deplasmanda elde ettiği bu önemli zaferde kilit rol oynayan McCoy, karşılaşmayı 30'da 25 isabet, 299 yard pas ve 1 touchdown pası ile tammaladı.

Dallas Cowboys'un yıldız oyun kurucusu Tony Romo'nun 3. çeyrekte sakatlanıp oyundan çıkmasıyla birlikte maç içinde büyük sorun yaşayan Cowboys, tecrübeli QB'nin uzatmalarda geri dönmesine karşın maçı lehine çeviremedi ve 2. mağlubiyetini aldı. Sezonun en önemli oyuncusu konumunda bulunan DeMarco Murray ise, 100 yard'ı geçmesine karşın etkisiz bir performans sergiledi.

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Dallas Cowboys patronu Jerry Jones, Tony Romo'nun durumunun iyi olduğunu söyledi.

Bu maçla birlikte NFL'de 8. hafta heyecanı sona ererken, perşembe günü 9. haftanın açılış karşılaşması oynanacak.

Tolga Kaplan /Fanatik.com.tr
@tolgakaplans

Haberin Devamı

İlişkili Haber

Wembley kapılarını NFL'e açtı

YORUM YAZ