MENÜ

Çaykur Rizespor kupada iddialı

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda sahasında Sebat Proje Trabzon Akçaabat'ı ağırlayacak Çaykur Rizespor'da basın sözcüsü Aykut Ferah, galip gelerek Türkiye Kupası'nda gruplara kalmak istediklerini söyledi.

Çaykur Rizespor kupada iddialı

Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son hafta deplasmanda Sivasspor’u yenerek moral kazandıklarını, haftalar ilerledikçe daha iyi işler yapmaya başladıklarını belirtti.

Lig ve kupayı birlikte götürmek istediklerini ifade eden Ferah, "Kaliteli, geniş ve iyi oyunculardan kurulu bir kadroya sahibiz. Lig ve kupayı bir arada götürebilecek tecrübeye sahibiz. Türkiye Kupası’nı da en az lig kadar önemsiyoruz. Sebat Proje Trabzon Akçaabat’ı yenerek Türkiye Kupası’da gruplara kalmak istiyoruz" dedi.

Türkiye Kupası’nın Avrupa’ya açılan en kısa yol olduğunu vurgulayan Ferah, şunları kaydetti:

"Zorlu yarışta karşımıza nelerin çıkacağını bilmiyoruz ama Avrupa’ya gidebilmek adına kupada ilerlemeyi hedefliyoruz. Kolay maç yok. Trabzon Akçaabat maçı her ne kadar kolay gibi görünse de mücadele etmeden kazanma şansımız yok. Oynayacak arkadaşlarımızın Rizespor’a yakışır bir mücadele ortaya koyacağına inanıyorum. Sebat Proje Trabzon Akçaabat maçını kazanıp kupada ilk hedefimiz olan gruplara kalmayı gerçekleştirmek istiyoruz."

Öte yandan, yeşil-mavili ekipte sakatlıkları devam eden Liban Abdi, Kağan Söylemezgiller ve Ümit Korkmaz’ın Sebat Proje Trabzon Akçaabat karşısında forma giyemeyeceği öğrenildi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ