MENÜ

Bülent Korkmaz: Beşiktaş mazeret aramasın

Kayseri Erciyesspor'un hocası Bülent Korkmaz, Gökhan Töre'nin kırmızı kartına tepki gösteren Siyah-Beyazlılar'a yanıt verdi.

Bülent Korkmaz: Beşiktaş mazeret aramasın

Bülent Korkmaz, Beşiktaş'lı Gökhan Töre'nin gördüğü kırmızı kartın Erciyes galibiyetinin önüne geçmemesi gerektiğini söyledi. Teknik adam, "Kırmızı kart pozisyonunun bizim aldığımız galibiyetin önüne geçmemesi gerekiyor. Bunlar normal büyük takımlarda bu tarz şeyler oluyor. Bence mazeret sunmaları hoş bir şey değil. Rakibi tebrik etmek lazım. Ben maçtan önce ve sonra nasıl Beşiktaş'ın çok iyi bir takım olduğunu, hocalarının takım üzerinde etki ettiğini nasıl dile getiriyorsam bir gerçektir. Gerçeklerden kaçılmaz mazeret insanın kendi yaptığı suçtur. Suçu deşifre edersiniz" dedi.

'Reaksiyon gösterdim'


Korkmaz şöyle devam etti: "Ben bu konunun üzerinde fazla durmuyorum. Zaten görüntülerde belli Gökhan Töre ile 4. hakem arasındaki diyalogda ben şaşırdım ve reaksiyon gösterdim. Bu en doğal hakkımız. Bizde olsa onlarda aynısını yapabilirlerdi ki zaten şampiyonluğa oynayan takımlar yapıyor. Dolayısıyla ben bunun üzerinde durulacak bir konu olduğunu düşünmüyorum. Öncelikle rakibin kazanmasını tebrik edip güzel bir maç olduğunu dile getirmeleri lazım."

Kaynak: Lig Radyo

Haberin Devamı
YORUM YAZ