MENÜ

Başakşehirli Uğur Uçar Fransızlar'ın gözünden kaçmadı

Fransız So Foot dergisi, Başakşehir oyuncusu Uğur Uçar'ı, Galatasaray maçındaki performansından dolayı haftanın ilk 11'ine seçti.

Başakşehirli Uğur Uçar Fransızlar'ın gözünden kaçmadı

Fransa'nın ünlü futbol dergilerinden So Foot, internet sitesinde Başakşehirli bir oyuncuya da yer verdi. Dergi, Galatasaray'ı 4-0 gibi ses getiren bir skorla deviren Başakşehir'den Uğur Uçar'ı 'Haftanın ilk 11'ine koydu ve onurlandırdı. Benzema'dan Higuain'e, Ivanovic'ten Lucas Moura'ya kadar birçok ünlü futbolcunun da yer aldığı 11'de her futbolcu için de ayrı ayrı yorum yapıldı.

Uğur Uçar için olan kısımda, "Başakşehir'de başarılı bir performans sergileyen Uğur, takımının Muslera, Melo ve Sneijder'li Galatasaray'a 4 attığı maçta harika bir gece geçirdi." yazıldı. Ayrıca kadronun 8 kişilik yedekler listesinde Malaga'da iyi bir haftasonu geçiren Nordin Amrabat da yer aldı.

Uğur Uçar, Başakşehir'de kendisi gibi bek olan Ferhat Öztorun'la birlikte Galatasaray altyapısından yetişmiş ancak geçirdiği sakatlıklar sebebiyle takımında gelecek vâdetmesinde rağmen devam edememiş ve Anadolu'nun yolunu tutmuştu. Geçtiğimiz iki sezonda Karabükspor forması giyen 27 yaşındaki oyuncu, bu yaz sezonu Başakşehirle anlaşmıştı.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ