MENÜ

Sivasspor'da Bursaspor maçı hazırlıkları

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Sivasspor'da Bursaspor maçı hazırlıkları

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör Roberto Carlos, oyuncularıyla yaklaşık 10 dakika toplantı yaptı. Toplantının ardından futbolcular ve pas ve şut çalışması yaptı.
Kadir Bekmezci’nin koşuyla tamamladığı antrenmana, sakatlıkları bulunan John Utaka ve Batuhan Karadeniz katılmadı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Carlos, son haftalarda alınan kötü sonuçların hatırlatılması üzerine, iyi çalıştıklarını ve istatistiklere bakıldığında her maçta üstün göründüklerini söyledi.
Hücum bölgesinde şanssızlık yaşadıklarına dikkati çeken Carlos, "Bu şanssızlıklar nedeniyle böyle sonuçlar oluyor. İstatistiklerde üstünüz ama istatistikler her zaman her şey değil. Defansif anlamda da birazcık konsantrasyon eksikliklerimiz oluyor" dedi.

Carlos, taraftara da çağrıda bulunarak, "Brezilya’da, ’her şey başladığı gibi bitmez’ diye bir laf vardır. O yüzden onlar rahat olsunlar, oyuncularımıza destek olmaya devam etsinler. Oyuncu arkadaşlarımızın çabaları gerçekten bir çok şeye değer. Şeytanın bacağını kıracağız" ifadesini kullandı.

Bursaspor
maçına da değinen Carlos, iyi oyuncular ve teknik direktöre sahip bir takıma karşı oynayacaklarını belirterek, futbolcuların gerçek kimliklerinin böyle maçlarda ortaya çıktığını söyledi.
Roberto Carlos, hedeflerinin iyi futbol olduğunu dile getirerek, "Eğer iyi oynamıyor olsaydık ben de oyuncularıma karşı farklı tepkiler alabilir, farklı konuşmalar yapabilirdim ama sahaya koydukları çabadan dolayı söylenecek bir şey yok. Doğru zamanda galibiyet gelecektir" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ