MENÜ

Mecnun Odyakmaz şanssızlıktan yakınıyor

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, takımın iyi futbol oynamasına rağmen bir türlü istediği sonuçları alamadığını belirterek, "Son haftalarda bir şanssızlık var, bu şanssızlığı kıracağız inşallah" dedi.

Mecnun Odyakmaz şanssızlıktan yakınıyor

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon yaptığı 7 maçta 5 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekibin performansını değerlendiren Mecnun Otyakmaz, son haftalarda şanssız puan kayıpları yaşadıklarını ancak takımın oyunundan memnun olduğunu belirtti. İyi oynamalarına rağmen bir türlü istedikleri sonuçları alamadıklarını dile getiren Otyakmaz, hem teknik heyetin hem oyuncuların hem de yönetimin üzerine düşeni yaptığını söyledi. Otyakmaz, iyi oyunla gelecek haftalarda arzu edilen sonuçları alacaklarına inandığını ifade ederek, "Son haftalarda bir şanssızlık var, bu şanssızlığı kıracağız inşallah" diye konuştu.

Yiğidolar’da önemli eksikler

Ligin 8. haftasında Bursaspor’a konuk olacak kırmızı-beyazlı ekipte, bu maç öncesi kart cezalısı ve sakat oyuncuların çokluğu dikkati çekiyor. Brezilyalı sağ bek Cicinho’nun kırmızı kart ve sol bek Ziya Erdal’ın sarı kart cezalısı olması ile forvet Batuhan Karadeniz ve orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci’nin sakatlıkları, Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos’u düşündürüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ