MENÜ

Gençlerbirliği'nden taraftara özür

Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Hakan Kaynar, "Etimesgut Belediyespor ile yapılacak Ziraat Türkiye Kupası maçında e-bilet uygulaması geçerli olacak. Hem başkanımızdan hem de bu yanlış bilgiden dolayı mağdur olabilecek herkesten, Gençlerbirliği taraftarlarından ve Ankaralı futbolseverlerden özür dilerim" dedi.

Gençlerbirliği'nden taraftara özür

Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Hakan Kaynar, Ziraat Türkiye Kupası’nda Etimesgut Belediyespor ile yapacakları maçta e-bilet uygulamasının geçerli olacağını söyledi.

Kaynar, kulüp başkanı İlhan Cavcav’ın ’maçta e-bilet uygulanmayacak’ açıklamasının kendi hatasından kaynaklandığını belirterek, "Açıklamadan önce başkanı ben bilgilendirdim. Maçta e-bilet uygulaması konusunda bir karmaşık durum var ancak konuyu tam öğrenmeli ve bu bilgilendirmeyi ona göre yapmalıydım. Hem başkanımızdan hem de bu yanlış bilgiden dolayı mağdur olabilecek herkesten, Gençlerbirliği taraftarlarından ve Ankaralı futbolseverlerden özür dilerim" dedi.

Yaptığı hatanın kupa maçlarında e-bilet uygulanmayacağına dair Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinde de yer alan açıklamadan kaynaklandığını vurgulayan Kaynar, 16 Nisan 2014 tarihli söz konusu açıklamada "Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında e-bilet uygulama zorunluluğu bulunmamaktadır" ibaresini hatırlattı.

Konuyu e-bilet uygulamasından sorumlu şirketin temsilcileri ve hukuk müşavirleriyle tartışan kulüp yöneticilerinin, Gençlerbirliği’nin menfaatleri adına söz konusu müsabakada uygulamanın devamı yönünde karar aldığının altını çizen Kaynar, "e-bilet uygulamasından şirket yetkilileri 6222 sayılı kanunun e-biletle ilgili maddesini hatırlatarak aksi yönde bir kararın kulübümüzü cezayla karşı karşıya bırakacağını belirtmişler, haliyle bu karar bizim inisiyatifimizde değil" ifadesini kullandı.

e-bilet uygulanacak

Kaynar, Ankaralı futbolseverlerin Etimesgut Belediyespor maçını nasıl takip edebileceklerini ise şöyle açıkladı:

"Gençlerbirliği taraftarları, daha önceki e-bilet kartı almışlarsa, biletlerini maç günü gişelerde kartlarına yükleterek, almamışlarsa yeni bir kart alarak girecekler. E-biletlerine kombine yükletmiş olsalar dahi taraftarlarımızın bu maç için kartlarına tek maçlık bilet yükletmeleri gerekmektedir. Etimesgut Belediyespor’u desteklemek isteyen futbolseverler ise kendilerine ayrılan gişelerden alacakları kağıt biletlerle maçı izleyebilecekler. Şimdiye kadar Gençlerbirliği’nden e-bilet kartı alan 2 binin üzerinde futbolsever var. Maç güzel bir saatte ve tatile denk geliyor. Umarım onlara yeni arkadaşlar da katılır ve 19 Mayıs’ta güzel bir futbol akşamı yaşarız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ