MENÜ

Fenerbahçe'den 6 mesajı!

Sarı-Lacivertliler haftaya damgasını vurdu. Fenerbahçe Kulübü, bu başarıyı resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla duyurdu.

Fenerbahçe'den 6 mesajı!

Fenerbahçe Kulübü, hafta sonu çeşitli branşlarda çıktığı kritik karşılaşmalardan galip olarak ayrılan takımlarını resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla kutladı. Sarı-Lacivertliler'in bildirisinde, ekiplerin hafta sonu hem sahalarda, hem de salonlarda fırtına gibi estiği vurgulanırken, A takım seviyesinde futbol, basketbol, voleybol ve masa tenisinde çıkılan 6 maçın da kazanıldığı dile getirildi.

Futbolda, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda konuk ettiği Gençlerbirliği'ni Emre Belözoğlu ve Dirk Kuyt'ın golleriyle devirip, 13 puana yükselmişti.

Kadın basketbolda, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda ezeli rakibi Galatasaray Odeabank'la Samsun'daki Yeni Yaşar Doğu Spor Salonu'nda kapışan Sarı-Lacivertli takım, güçlü rakibini 56-48'lik skorla mağlup edip bu kupayı üst üste 3'ncü, toplamda ise 10. defa müzesine götürme başarısı göstermişti.

Erkek basketbolda, Beko Basketbol Ligi'nin 3. haftasında Trabzonspor Medical Park'la deplasmanda karşı karşıya gelen Fenerbahçe Ülker, Bordo-Mavili rakibini 87-75'lik skorla mağlup edip 2. galibiyetine ulaşmıştı. Bildiride, Sarı-Lacivertliler'in, THY Avrupa Ligi'nde ise Polonya temsilcisi PGE Turow'u dış sahada 91-76 yendiği hatırlatıldı.

Erkek voleybolda, ligin 2. haftasında Maliye Milli Piyango'yla deplasmanda kapışan Fenerbahçe rakibini 3-0'lık skorla rahat yenip fire vermemişti. Kadın voleybolda ise Fenerbahçe Grundig, sezonun ilk maçında Sarıyer Belediye'yle kozlarını paylaşmış, maçı galip tamamlayan taraf 3-0'la Sarı Melekler olmuştu.

Kulüp açıklamasında, 2012 ve 2013'te ETTU Kupası'nda zafere ulaşan Fenerbahçe Kadın Masa Tenisi Takımı'nın başarısına da değinilirken, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 3. maçına Macar ekibi Szekszard'la karşı karşıya gelen Sarı-Lacivertliler, müsabakayı 3-1 kazanıp 3'te 3 yapmıştı.

Öte yandan bildiride, Fenerbahçe'nin futbol altyapı takımlarının ligde oynadığı 6 maçtan galip ayrıldığı da belirtildi.

Haberin Devamı

İlişkili Haber

Aziz Yıldırım'ın cezası bitti soyunma odasına indi

YORUM YAZ