MENÜ

Antalyaspor'da puan kaybı üzüntüsü

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor'da kulüp başkanı Gültekin Gencer, berabere kaldıkları Adana Demirspor karşılaşması ile ilgili, "İnşallah kaybedilen bu puanları ileride aramayız" dedi.

Antalyaspor'da puan kaybı üzüntüsü

Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaştıklarını ve karşılaşmadan beraberlikle ayrıldıklarını hatırlattı.

Adana Demirspor’un ligin çok önemli takımlarından biri olduğunu ifade eden Gencer, "Karşılaşmanın ilk yarısına bakarsanız, fark atabileceğimiz bir maçtı. Son 15 dakikasına bakarsak da kazanılan bir puan çok iyi. İnşallah kaybedilen bu puanları ileride aramayız" diye konuştu.

Gencer, kaybedilen 2 puan nedeniyle liderlik koltuğundan indiklerini belirterek, ligin ilk yarısını lider tamamlamak için mücadele edeceklerini dile getirdi. "Puan kaybetmeye tahammülümüz yok" diyen Gencer, tek sevindirici durumun mağlubiyetlerinin bulunmaması olduğunu kaydetti.

Gültekin Gencer, önümüzdeki iki hafta art arda İzmir takımları Bucaspor ve Altınordu ile karşılaşacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Sahamızda ve deplasmanda oynadığımız maçlarda puan kaybetmemeliyiz. Bucaspor maçında teknik heyet ve futbolcularımızın, Adana Demirspor karşısında kaybedilen puanların yaralarını saracaklarına inanıyorum. Bu takımı Süper Lig’de görmek isteyen taraftarlarımızın da artık stadı doldurmaları gerekiyor. Teknik heyet, futbolcular ve yönetim görevini yapıyor. Taraftarı da görevini yerine getirmeye davet ediyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ