MENÜ

Ünal Aysal: Gönül rahatlığı ile ayrılıyorum

Görevini devredecek olan ve oy kullanan başkan Ünal Aysal önemli açıklamalara imza attı.

Ünal Aysal: Gönül rahatlığı ile ayrılıyorum

Başkanlığını devredecek olan Ünal Aysal, bugün gerçekleştirilen kongrede oyunu kullandıktan sonra önemli sözler sarf etti. Aysal şunları söyledi:

"Oyumu kullandım. İçim rahat bir şekilde görevimi devrediyorum. Bir rahatlama oldu. Seçilecek arkadaşa başarı diliyorum. Çok önemli bir görev. Gönül rahatlığı ile ayrılıyorum. Standart sıkıntılar var. Direksiyona geçtikten sonra ciddi çalışma gerektiren bir iş. Galatasaray taraftar olarak hizmet edeceğim. Bundan sonraki takvimimde Kendi özel hayatım var. Galatasaray taraftarı olarak iki projem var, onları gerçekleştireceğim" dedi.

Haberin Devamı


'Avrupa kupası 1-2 senede kazanılmaz'


"Avrupa hedefi ve kupası 1-2 sene içinde gerçekleşecek bir başarı değil. Benden sonra gelen arkadaşlar da devam ederse başarılabilir. Bu sene birçok etken ile mücadele ettik. Türkiye'de futbolda düşüş yaşanıyor. Prandelli de sanırım bu yüzden böyle bir şey söyledi. Bu sene akılcı ve gerçekçi olmak gerekiyor" dedi...

'Eğer bir kulüp gidecekse o Galatasaray olacak'

Ünal Aysal, Galatasaray'ın UEFA Finansal Fair Play kriteri gereğince Avrupa kupalarına katılamama tehlikesi ile alakalı olarak "Böyle bir tehlike olursa Türkiye'deki tüm kulüpler için geçerlidir. Ama biri gidecekse Avrupa'ya, o kulüp Galatasaray olacaktır." dedi.

YORUM YAZ