MENÜ

Torku Konyaspor, teknik direktör Ersun Yanal'a teklif götürecek

Mesut Bakkal'la yollarını ayıran Konyaspor, alternatif isimler arasına Fenerbahçe'nin eski hocası Ersun Yanal'ı da dahil etti.

Torku Konyaspor, teknik direktör Ersun Yanal'a teklif götürecek

Fenerbahçe'yle olaylı şekilde yollarını ayıran teknik direktör Ersun Yanal'ın, Süper Lig'e geri dönme ihtimali belirdi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın düzenlediği bir basın toplantısında kendisini hedef aldığı sözler sonrası istifasını vererek Fenerbahçe macerasını sona erdiren Yanal, Torku Konyaspor'un radarına girdi. Kasımpaşa'ya 2-0 kaybedilen mücadelenin ardından takımın teknik patronu Mesut Bakkal'la yollarını ayıran Yeşil-Beyazlılar, listedeki teknik direktörlere Yanal'ı da ekledi. Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Teknik direktörümüz Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Yeni teknik direktör için birkaç isim var. O isimlerle temas halindeyiz. Pazartesi gününe kadar teknik direktör sorununu çözmeyi planlıyoruz" ifadesini kullandı.

Karaman, Prosineçki, Kutlu


Konyaspor, Bakkal'la yollarını ayırır ayırmaz; Hikmet Karaman, Robert Prosineçki ve Hakan Kutlu'yu gündemine almıştı. Yönetimin kendi arasında yaptığı son değerlendirmenin ardından Ersun Yanal da kapısı çalınacak isimler arasına eklendi. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra gelen teklifleri reddeden Ersun Yanal'ın, bu sezon sonuna kadar takım çalıştırmayı düşünmediği biliniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ