MENÜ

Slaven Bilic: Saygı görüyoruz

Partizan maçı için “Bu sezonki en keyifli zaferimizdi” diyen Slaven Bilic, “Beşiktaş halkın takımı ve gittiği her yerde saygı görüyor. Avrupa Ligi'nde ise gruptan lider olarak çıkmayı hak ediyoruz” yorumunu yaptı.

Slaven Bilic: Saygı görüyoruz

Orhan Yıldırım
________________

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlılar’ın teknik direktörü Slaven Bilic, Partizan karşısında aldıkları galibiyetin, bu sezonki en keyifli zafer olduğunu söyledi. “İyi olduğumuz için kazandık” cümlesini tekrarlayan Bilic, “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Eskişehir ve Rize maçlarında 4 puan bırakmamız, gelen şanslarımı değerlendiremememizden kaynaklanmıştı. İstanbul’daki Arsenal maçında da benzer sıkıntılar yaşanmıştı. Avrupa Ligi’nde iyi durumdayız. Gruptan birinci olarak çıkmayı hak ediyoruz. Partizan taraftarı maç sonunda takımlarına müthiş destek çıktılar ve 10 dakika içeriye bırakmadılar. Aynı şekilde bana ve takımıma da büyük bir saygı ve sevgi örneği gösterip, uğurladılar. Futbolun güzelliği burada. En küçük bir tatsızlık yaşanmadı, biz de onları aynı şekilde karşılayıp, aynı güzellikle uğurlayacağız” ifadelerini kullandı.

‘Bizi hep desteklesinler’

Tecrübeli çalıştırıcı, “Beşiktaş’ın bir farkı var. Beşiktaş, her yerde saygı görüyor. En ateşli taraftara sahip olan Partizan, Bursa, Tottenham deplasmanlarında bile en küçük olay yaşanmadı. Beşiktaş halk takımı ve emeğini sahaya koyuyor. Biz futbolda emekçileri temsil eden takımların başında geliyoruz. Her maçta bunun karşılığını alamasak da, daha çok çalışarak yolumuza devam edeceğiz. Taraftarlarımızın artık İstanbul’da oynayacağımız maçlarda bizlere sürpriz yapıp, hangi sahada oynarsak oynayalım, dolu tribünler önünde bizi desteklemelerini bekliyoruz” dedi.

İlişkili Haber

Atatürk Olimpiyat Stadı'na özel bakım

İlişkili Haber

Gökhan Töre, Kayseri Erciyesspor maçına yetişecek

YORUM YAZ