MENÜ

Naci Şensoy: Bize neden penaltı verilmiyor?

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, Fenerbahçe'ye verilen 2 penaltıyı tartışmıyorum ama geçen hafta Mervan'a yapılan hareket net penaltıydı. Bize neden penaltı verilmiyor?" dedi.

Naci Şensoy: Bize neden penaltı verilmiyor?

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Sözlerine Sarı-Lacivertli rakibini tebrik ederek başlayan Şensoy, "En sonda söylenmesi gerekeni ilk önce söyleyeyim; Fenerbahçe'yi tebrik ederiz. Bu galibiyet Fenerbahçe için çok kolay olmadı. Maça çok iyi hazırlanmıştık. İlk yarıda rakiimizin gol pozisyonu yoktu. İkinci yarıda çok erken gol yedik. İlk yarıdaki konsantremizi muhafaza edemedik. Bu golü yiyince planlarımızı değiştirdik. Atılabilecek en güzel zamanda golü bulduk ve beraberliği yakaladık. Maalesef skoru koruyamadık ve ikinci penaltı geldi. Fenerbahçe'ye karşı nasıl oynanması gerekirse öyle oynadık. Beraberlikten sonra daha dikkatli olsak 1 puanı alacaktık. Bunu hak etmiştik. Fenerbahçe'ye verilen 2 penaltıyı tartışmıyorum ama geçen hafta Mervan'a yapılan hareket net penaltıydı. Bize neden penaltı verilmiyor?" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İlişkili Haber

Fenerbahçe 2-1 Gençlerbirliği

YORUM YAZ