MENÜ

Motokros Şampiyonası Kızılay yarışıyla final yapacak

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın son ayak yarışı, Bursa'nın Gemlik ilçesinde yapılacak. KIZILAY Yarışı, “146 Yıldır yanımızdaydınız, şimdi sıra bizde…” sloganı adı altında düzenlenecek.

Motokros Şampiyonası Kızılay yarışıyla final yapacak

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği; Sancaktepe Motosiklet Kulübü’nün organize ettiği, Türkiye Motokros Şampiyonası’nın 7. Ayak KIZILAY Yarışı 01-02 Kasım 2014 tarihlerinde Bursa’nın Gemlik İlçesi, Şahin Tepe MX Parkurunda; Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilecek. Sancaktepe Motosiklet Kulübü’nün organize ettiği yarışa Bursa, İstanbul, İzmir, Antalya, Muğla, Ankara ve Tekirdağ’dan 100’e yakın sporcunun katılması bekleniyor.

Motorsporları tutkunlarının ilgiyle takip ettiği yarışlar, 01 Kasım Cumartesi günü teknik kontrollerin ardından antrenman ve sıralama turlarıyla başlayacak. 02 Kasım Pazar günü ise yarışçılar iki etap halinde start demirine sıralanacak. Şampiyonanın final yarışı, MX1, MX2, MX2 Junior, MX3, 85cc, 65cc, 50cc, ATV ve Veteran sınıflarında koşulacak.

Şahin Tepe MX Parkuru 1.670 metre uzunluğunda ve 18 rampadan oluşuyor. Dokuz büyük rampaya sahip parkurda aynı anda 40 sporcu start alabilecek.

“146 YILDIR YANIMIZDAYDINIZ, ŞİMDİ SIRA BİZDE”

Düzenlediği her etkinliği bir toplumsal farkındalık projesiyle destekleyen Türkiye Motosiklet Federasyonu Kızılay Haftası nedeniyle Türk Kızılayı, Bursa Valiliği ve Gemlik Belediyesi ile ortaklaşa yarış öncesi etkinlikler düzenleyecek. “146 Yıldır yanımızdaydınız, şimdi sıra bizde…” sloganıyla Gemlik yarışına KIZILAY adı verilirken, 31 Ekim Cuma günü yönetici ve sporcularımızın da katılacağı Kan Bağışı Kampanyası düzenlenecek. Osmangazi Tophane Saltanat Kapısı’nda saat 12:00-16:00 saatleri arasında düzenlenecek Kan Bağışı Kampanyasıdan sonra yarışın magazin startı verilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ