MENÜ

Michal Kadlec: İsmail Kartal'a koştuk çünkü...

Fenerbahçe'nin defans oyuncusu Michal Kadlec, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Kadlec, galibiyet golünün ardından tüm futbolcuların İsmail Kartal'a koşmasının sebebini, tribünlerin 'Ersun Yanal' diye bağırması olduğunu söyledi. Çek futbolcu, maçın ilk yarısında maruz kaldığı faul için de Mervan'a kırmızı kart gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Michal Kadlec: İsmail Kartal'a koştuk çünkü...

Sarı-Lacivertliler'in savunma oyuncusu Michal Kadlec, Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu. Kadlec, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Galatasaray maçından sonra önemli bir maça çıktık. Bu maçı kazanmak çok önemliydi ve bunu da başardık. Penaltı pozisyonunda her şey açıkça ortadaydı, dizimin hâlini de herkes gördü. Pozisyon çok net kırmızı kart gerektiriyordu ama hakem vermedi. Golden sonra İsmail hocamıza koştuk. Çünkü o harika bir insan ve çok iyi bir antrenör. Fenerbahçe için İsmail hoca da bizim gibi her gün çok çalışıyor. Taraftarlarımızın eski hocamızın adına tezahürat yapması İsmail Kartal için hiç de adil olmadı diye düşünüyorum. Bu yüzden golden sonra hocamıza koştuk. Bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Bu maçın ardından galibiyet serisine başlamak istiyoruz."

İlişkili Haber

Fenerbahçe, Michal Kadlec'in dizinin fotoğrafını paylaştı

YORUM YAZ