MENÜ

Manchester United, Valdes'e kucak açtı

Barcelona'dan ayrıldıktan sonra hiçbir takımla anlaşamayan Victor Valdes, soluğu İngiltere'de aldı. Manchester United'ın teknik patronu Van Gaal, eski öğrencisine takımla idmanlara katılma fırsatı tanıdı.

Manchester United, Valdes'e kucak açtı

İngiltere Premier Lig'in köklü kulübü Manchester United, Katalan devi Barcelona'yla yollarını ayırdıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmaya varamayan deneyimli kaleci Victor Valdes'e kucak açtı.

Kırmızı Şeytanlar, talihsiz sakatlığı nedeniyle Mart ayından bu yana forma giyemeyen İspanyol file bekçisine takımla birlikte antrenmana çıkma şansı tanıdı. İngiliz ekibinin teknik patronu Louis van Gaal, kulüp tesislerinde çalışacak eski öğrencisinin bu süreçte rehabilitasyon sürecini en iyi şekilde atlatmasını umduğunu dile getirdi.

United'ın resmi sitesindeki açıklamada, 32 yaşındaki eldivenin durumuna ilişkin, "Kulübümüzün doktor ekibi kontrolünde tedavisine devam edecek olan Victor Valdes, A takımla idmanlara çıkacak" ifadelerine yer verildi. ManU'nun Hollandalı hocası, "Bu durum benim için sürpriz değil. Daha evvel birçok oyuncuma da bu şansı tanıdım. Eski öğrencilerimle iyi ilişkilerim olmuştur. Zamanında Ronald de Boer ve Edgar Davids'e de bu şekilde fırsat vermiştim. Bunu sadece büyük oyunculara değil, ismini duymadığınız kişilere dahi yaptım" şeklinde konuştu. Tecrübeli antrenör, 2002-03 sezonunda Barça'da Valdes'le birlikte çalışmıştı.

Monaco'yla anlaşamadı

Altyapısından yetiştiği Barcelona'dan ayrıldıktan sonra kendisine gelen teklifleri değerlendiren Valdes, Fransa Ligue 1 ekibi Monaco'yla anlaşma noktasına gelmiş, fakat bu transfer resmiyet kazanmamıştı. Bonservisi elinde olan İspanyol kalecinin adı son dönemde ise Premier Lig'in dev takımı Liverpool'la anılmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ