MENÜ

Kadıköy'de barış günü

Ligin 6. haftasını Galatasaray yenilgisiyle kapatan Fenerbahçe, bugün taraftarı önünde Gençlerbirliği'ni konuk ediyor.

Kadıköy'de barış günü

Derbi mağlubiyetini telafi etmeyi ve 12. adamına kendisini affettirmeyi hedefleyen Sarı- Lacivertliler, 3 eksikle bugünkü karşılaşmaya çıkacak. Cezalı Alves ile Bekir’den yoksun olan Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan diğer bir stoper Egemen de forma giyemeyecek. Konuk Gençlerbirliği’nde ise orta alanın önemli ismi Gosso, sakatlığı nedeniyle oynayamayacak.

Stat: Şükrü Saracoğlu
Saat: 19.00
Yayın: Lig tv
Hakem: Özgür Yankaya

Fenerbahçe rahat kazanır mı?

Büyük fırsat


Derbi sonrası yeniden çıkış için hedef seçilen Gençlerbirliği maçı Fenerbahçe için büyük şans... Bu sezon beklentilerin altında olan rakibine karşı kağıt üzerinde fark atan Sarı-Lacivertliler’in pratikte de bunu gerçekleştirmesine engel bir durum yok. Savunmanın göbeğindeki eksikler, Topal’ın önceki maçlarda olduğu gibi vereceği destekle; en büyük kozu Stancu olan Gençler’e karşı sıkıntı yaşatmaz. Taraftarı önündeki sınavlara bir başka motivasyonla çıkan Fenerbahçe, Beşiktaş mücadelesi öncesi camiayı tekrar havaya sokacağı bir 90 dakika oynayacak.

Sedat Hardal

Gençler’in şansı ne?

Bu kafayla imkansız


Gençler’in misyonu açık. Yerli oyuncu değerinin her gün arttığı piyasada İlhan Cavcav da; Berat, İrfan, Guido, Hikmet, Ahmet, Taylan gibi gençleri parlatıp, satma derdinde. Lige tutunacak yeterli puanları da bir an önce toplama peşinde. Bursa’da Ozan ve Harun gibi iki genci ‘banko oynar’ duruma getiren İrfan Buz bu konuda doğru adres ama bu kadronun Kadıköy’de maç kazanmak için yeterli olacağını söyleme hayalcilik. Rakibinizin çıkış noktası olarak gördüğü karşılaşmaya ticari amaçla gidiyorsanız turistik seyahat yapıp dönersiniz.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ