MENÜ

Galatasaray'da seçim detayları

Galatasaray Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurulunda 3379 kişi oy kullandı. Oy verme işlemi sona erdi. Her iki aday, Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat oylarını kullandı. Galatasaray başkanlığına adaylığını koymayan Ünal Aysal da oyunu verdi. Ayrıca Sarı Kırmızılılar'ın eski teknik direktörü Fatih Terim de oy veren isimler arasında yer aldı.

Galatasaray'da seçim detayları



Galatasaray
Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda bugün saat 10.00'da başlayan olağanüstü genel kurul toplantısında 98. dönem kulüp yönetimi seçilecek. Sarı-kırmızılı kulüpte 3,5 yıldır başkanlık görevini sürdüren ve bu seçimde aday olmayan Ünal Aysal'ın ardından yeni başkan olabilmek için Alp Yalman ile Duygun Yarsuvat yarışacak.

Alp Yalman sarı, Duygun Yarsuvat kırmızı

Genel kurulda yeni başkanı seçecek olan üyeler, seçimde Alp Yalman'ı desteklemek için "sarı", Duygun Yarsuvat'ı desteklemek için de "kırmızı" renkli oy pusulalarını kullandı. Başkan adaylarından Duygun Yarsuvat ve Alp Yalman, 1. sandıkta oylarını kullanırken, Galatasaray'da son başkanlık gününnü yaşayan Ünal Aysal 9. sandıkta oyunu verdi.

Galatasaray Lisesi'nde yapılan Galatasaray Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda Duygun Yarsuvat'ın listesinde bulunan Abdurrahim Albayrak' da oyunu kullandı. Oy kullanma işleminin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Albayrak, Galatasaray için bugün buraya gelen herkese teşekkür ettiğini belirterek, “Hangi listeye oy verirse versin Galatasaray için oy verilecek. Her iki başkana da teşekkür ediyorum böyle bir durumda ellerini taşın altına koydular” dedi.

Basın mensuplarının hangi tarafın ağır bastığı ile ilgili sorusuna ise Albayrak, kırmızı listenin ağır bastığını söyledi.

Kongre sırasında İki başkan adayı da konuşmama kararı aldı. Gelenek olduğu üzere oylamaya geçilmeden önce başkan adayları kürsüye çıkar, kongre üyelerine hitaben seçim vaatlerini aktarırdı. Ancak Alp Yalman-Duygun Yarsuvat ikilisi konuşmama kararı aldı. İki adayın bu tavrı, seçim vaatlerinin benzer olduğu şeklinde yorumlandı. Son yılların en centilmen yarışı sürüyor. Her iki ekipteki isimler sıcak sohbetler yapıyor, koridorlarla kahkaha sesleri yükseliyor. Alp Yalman'ın listesindeki isimler ile Duygun Yarsuvat'ın listesindeki isimler birbirlerine karşı çok samimi davranıyor. Galatasaray'ın eski teknik direktörü ve şu an Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 4 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Galatasaray'ın Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda 3379 üye oy kullandı. Oy verme işlemi sona erdi.


****************************************************************************************************


Yazarımız Serdar Dinçbaylı ve Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, Galatasaray Lisesi'nden an be an bütün gelişmeleri aktarıyor. Seçimle ilgili bütün detayları bu sayfadan bulabilirsiniz...

GALATASARAY BAŞKAN ADAYI DUYGUN YARSUVAT'I TANIYALIM

Haberin Devamı

GALATASARAY BAŞKAN ADAYI ALP YALMAN'I TANIYALIM

KADER ANI

GALATASARAY LİSESİ'NDEN SEÇİM KARELERİ

YORUM YAZ