MENÜ

Dirk Kuyt: İsmail Kartal Fenerbahçe için gerekirse ölür

Galibiyeti getiren golü atan Dirk Kuyt, futbol kariyerinin en ilginç sözlerini sarfetti: Şampiyonluk için savaştığımızı başkanımız dahil herkes görüyor. İsmail Kartal ise bu kulüp için gerekirse ölebilecek bir insan!

Dirk Kuyt: İsmail Kartal Fenerbahçe için gerekirse ölür

Fenerbahçe’de özellikle Galatasaray derbisi sonrası eleştirilen isimlerin başında gelen teknik direktör İsmail Kartal, böyle bir atmosferde çıktığı Gençlerbirliği mücadelesinden takımının galip ayrılmasıyla büyük bir mutluluk yaşadı. Oyuncuların da hepsi, ona sahip çıktı. Özellikle Dirk Kuyt’ın sözleri dikkat çekiciydi. Hollandalı futbolcu, “Gerçekten zor bir maçtı. Sonunda kazandığımız için elbette mutluyuz. 3 yıldır Türkiye’deyim. Aşırı tutkulu taraftarlarımıza bir şey söylemek istiyorum. Lütfen her yazılana, söylenene inanmayın. Bu takım için çok çalışıyoruz. Şampiyonluk için savaştığımızı Başkanımız Aziz Yıldırım dahil herkes görüyor” dedi.

Haberin Devamı

‘Destek için gittik’

“Golden sonra hocamıza destek için onun yanına gittik” diyen Dirk Kuyt, “İsmail hocamız, bu pozisyona yardımcılıktan geldi. Kulübü çok seviyor ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Ayrıca takımın da eski futbolcularından. Başarı için çok çalışıyor. Fenerbahçe’yi o kadar çok seviyor ki, gerekirse bu kulüp için ölebilecek bir insan. Yeter ki bir arada kalalım. Tekrar şampiyon olacağız” açıklamasını yaptı.

İlişkili Haber

İsmail Kartal'ın gözyaşları

YORUM YAZ